Ale na tych z twojego linka jest dobrze kierowca ma guziki od pamięci a pasażer chyba tylko jakieś regulacje.
W niektórych autach z USA, np m3 e46 też spotkałem się z pamięcią po obu stronach.Marcin_Os pisze:Dżizas, Venom.![]()
Pamięć fotela jest przy elektrycznych fotelach zazwyczaj tylko w fotelu kierowcy, w nowszych autach zaczynają montować o obydwu fotelach.
A więc, jak wkładasz fotele z anglika RHD do samochodu LHD to pasażer ma pamięć fotela a kierowca nie.
Ja mam tak u siebie i tez sie nad tym zastanawialem ale pozniej gdzies to wyczytalem. Myslalem ze cos nie halo z tymi fotelami ze pasazer pamieci nie ma.Marcin_Os pisze:Dżizas, Venom.
Pamięć fotela jest przy elektrycznych fotelach zazwyczaj tylko w fotelu kierowcy, w nowszych autach zaczynają montować o obydwu fotelach.
A więc, jak wkładasz fotele z anglika RHD do samochodu LHD to pasażer ma pamięć fotela a kierowca nie.
Wygląda jakby to była ostatnia jazda próbna dla kolesia , sporo krwi jest przy dziurze w szybie...--==maly==---- pisze:Faktycznie wygląda jak nowy![]()
A w szybie przedniej taka ładna dziura jak by kierowca pasów nie miał.