Spotkania - Warszawa
Re: Spotkania - Warszawa
Do następnego. 

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
No Panowie, wreszcie coś sie działo hehehe
Kto nie był niech żałuje, ludzie w Dolince mało nie pouciekali na trawnik hehehe
Cztery M5 potem jeszcze zakończyły wieczór odpowiednio
Fajnie było poznać niepoznanych
Przyjęta linia jest słuszna, w ten deseń trzeba robić
Dino, nikt by nie był w stanie aparatu utrzymać
P.S. Kolo który za nami jeździł jako widz, coś nagrywał
Kto nie był niech żałuje, ludzie w Dolince mało nie pouciekali na trawnik hehehe
Cztery M5 potem jeszcze zakończyły wieczór odpowiednio

Fajnie było poznać niepoznanych

Przyjęta linia jest słuszna, w ten deseń trzeba robić

Dino, nikt by nie był w stanie aparatu utrzymać

P.S. Kolo który za nami jeździł jako widz, coś nagrywał
Pozdrówka!
Tym bardziej cos byc powinnoboogie pisze:Dino, nikt by nie był w stanie aparatu utrzymać

No wiec byc moze cos dla potomnych bedzie jednakboogie pisze:P.S. Kolo który za nami jeździł jako widz, coś nagrywał

BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
No Panowie!!! Po dzisiejszym wieczorze to w Poniedziałkowych gazetach na pierwszej stronie będa pisać co się działo w pewnych miejscach w Warszawie, a do gazety w gratisie dodatek, płyta CD Audio z muzyką z RRYYKKUU!!!! między barierami na siekierkach

E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Boogie. Sprawdziłeś swoje 420 koni w stosunku do przedliftówek?
Jak dla mnie wszystkie szły tak samo, ja w 3 osoby
, co prawda nie łapaliśmy się jakoś mega dokładnie od zera.

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Obecnie mam 347KMBombel pisze:Boogie. Sprawdziłeś swoje 420 koni w stosunku do przedliftówek?

Jak będzie sucho to na pewno to zrobimy. Wczoraj było pare sytuacji ale nie miarodajne były, za to na pewno M3 zostawało

Pozdrówka!
jakos nie zauwazylem zebym odstawal 

Dobra koniec prowokacji hehehe
Jeszcze sobie pojeździmy, jak ktoś chce wiedzieć więcej, wie co robić
Jeszcze sobie pojeździmy, jak ktoś chce wiedzieć więcej, wie co robić

Pozdrówka!
Musisz się przyzwyczaić, że Boogiego M5 jest najszybszym autem, dużo szybszym od M5 przedliftem, dużo dużo dużo szybszym od M3 e46, o wszelakich Evo nawet nie wspominam.Adamos pisze:jakos nie zauwazylem zebym odstawal
Na pewno to nie było tam nic miarodajnegoboogie pisze:za to na pewno M3 zostawało

Jak chcesz się bawić w spekulacja to ja pamiętam że widziałem cię na dolince, a potem czekaliśmy na ciebie z 5min, więc jakieś wolne to twoje M5. Przegrało nawet z Audi w dieslu

A przyznaj sie Boogie jak dostales baty przy Wilenskim od Yarisa 

ulżyło mi że wspomniałeśIdzik pisze:szybszym od M3 e46, o wszelakich Evo nawet nie wspominam.

Yaris walczył nie fair, nie miałem szansAdamos pisze:przyznaj sie Boogie jak dostales baty przy Wilenskim od Yarisa

Pozdrówka!
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Będzie okazja ustalcie termin następnego zlotu może akurat będzie sucho i trzeba poganiać się z rolki wtedy wszystko będzie widać jak na dłoni.