M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS
M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS
temat do usuniecia, dziekuje 

Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 02:35 przez kosiniak, łącznie zmieniany 12 razy.
Re: M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS
Ładna, zwłaszcza wnętrze(to bardziej brąz czy pomarańcz? Tak czy siak wygląda fajniutko)
Czy to jest ta z Poznania z "dojebanym że dupa pęka"
środkiem ?
Z ciekawości, jakieś plany co do auta, zostaje full stock czy niekoniecznie ?
Czy to jest ta z Poznania z "dojebanym że dupa pęka"

Z ciekawości, jakieś plany co do auta, zostaje full stock czy niekoniecznie ?
Ostatnio zmieniony pn sty 11, 2010 22:05 przez Pawlos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Całkiem ładna w jakim stanie ona jest pod wzgledem blacharskim bita byla czy kupiles ja w stanie igła,długo jesteś posiadaczem jej?:)pzdr
edit
Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 02:42 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
To może napisz co jest w planachkosiniak pisze:ak bedzie sie cos zmienialo wystarczy edytowac

no to gratki zakupu, bo dośc długo się chyba przymierzałeś
kostek - widać mało na sr.pl bywasz, bo byś znał taki system opisu
kostek - widać mało na sr.pl bywasz, bo byś znał taki system opisu

Mało na sr.pl przebywam, ale mimo wszystko system opisu znam i dalej uważam że przy samochodzie w 100% seryjnym jest bez sensu.Krystian pisze:kostek - widać mało na sr.pl bywasz, bo byś znał taki system opisu
Gratuluje zakupu i oby służyła Ci w zdrowiu jak najdłużej. Mam nadzieję ze jest tak jak opisałes, ze tylko ryśnięta po blachach.
Dał opis jaki chciał i po co dylematy??? Coś co dla Ciebie jest bez sensu dla kogos jest wazne wiec troszke ochłoń.kostek_ja pisze: system opisu znam i dalej uważam że przy samochodzie w 100% seryjnym jest bez sensu.
RED DEVIL
Ja się ani nie denerwuje, ani nikomu nic nie narzucam. Wyraziłem swoje zdanie na temat opisu i tyle a kolega kosiniak zrobi jak zechce.Dał opis jaki chciał i po co dylematy??? Coś co dla Ciebie jest bez sensu dla kogos jest wazne wiec troszke ochłoń.
Natomiast koledze Krystianowi wyjaśniłem (może niepotrzebnie) że moje zdanie na ten temat nie wynika z nieznajomości systemu, a własnego odczucia po otworzeniu tego temat.
Ale robi się duże OT więc nie ma co tego dłużej ciągnąć.
Żeby wrócić do tematu:
A mógłbyś zdradzić jaki?biore pod uwage jeden z modow![]()

To ta ze Szwajcarii sprowadzona, tak? Stała chyba wtedy na innych felgach...ssseba pisze:ogladałem i rozpoznałem ją, (było kiedyś o niej na forum jak stała w komisie w łęczycy, kto jest długo na forum pamięta.)
Jeśli uwierzyłeś w tą bajke ze była tylko draśnieta to Ci tylko moge współczuć
Ps Jeśli to nie tajemnica ile dałeś?
Ile dałeś kolego, też jestem ciekaw.
edit
Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 02:43 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
edit
Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 02:43 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
edit
Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 02:43 przez kosiniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Już seria wymaga lepszych hamulców, więc chyba rozsądnie byłoby wcześniej zainwestować w hamulce.
A co do kompresorów to AA wypuściło fajny zestaw:
http://www.activeautowerke.com/viewprod ... Product15A
A co do kompresorów to AA wypuściło fajny zestaw:
http://www.activeautowerke.com/viewprod ... Product15A
edit
Ostatnio zmieniony śr gru 29, 2010 02:43 przez kosiniak, łącznie zmieniany 2 razy.