MaRoS's E46 M3
Re: MaRoS's E46 M3
spoko postaram sie jutro do roboty podjechac i wrzuce na rapida
Maros, Dino, wyslalem Wam na pw linki na rapida, jak chcecie wrzucicie na jakis inny serwer co nie ma limitu sciagniec
Ja mogę wrzucić na serwer bez limitów (leży tam tylko strona www) i każdy spokojnie sobie zassa. Tylko potrzebuję plik... Lub link do pliku.
No ja juz widzialem
Maros robisz sie osoba medialna wywiad w koszalinie teraz wawa co dalej? RTL BBC CNN
? Auto masakra! Czy w koszlainie mialo ten sam setup co na wywiadzie? czy od sierpnia dopiero cos sie zmienilo? I musze stwierdzic ze jestes chyba uzalezniony od mocy.

BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Myślę że każdy jestDino444 pisze:I musze stwierdzic ze jestes chyba uzalezniony od mocy.

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Dzięki za zgranie programu 
Dino, auto jest na tym samym setupie co było w Koszalinie, tylko teraz jeździ szybciej, bo nie ma potrzeby jej ciągać na lince
I liczę wkrótce na zaproszenie z Topgeara 

Dino, auto jest na tym samym setupie co było w Koszalinie, tylko teraz jeździ szybciej, bo nie ma potrzeby jej ciągać na lince

SpokoMaRoS pisze:Dzięki za zgranie programu

Nastepnym razem nie patrz tak sie w kamere, wiem ze prowadzacy malo atrakcyjny ale lepiej sie to oglada jak zwracasz uwage tylko na niego

Za ten tekst zastrzeliłbym komentatora ... ' A po przerwie zobaczymy BMW Marosa i wiejski tuning "

No to szanse jeszcze masz ale to potrwa bo juz nowa serie zaczeli puszczac. A tak docelowo co chcesz jeszce z niej wycisnac i jakie mody zrobic zeby ci sie juz apetyt na moc osłabił?MaRoS pisze:I liczę wkrótce na zaproszenie z Topgeara
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
- Maros
- Kontakt:
Koki, ten tekst rzeczywiście mało trafiony 
Docelowo już tylko te cholerne wałki zostały i finalne strojenie. I na takim setupie zostawie ją i więcej nie będzie.

Docelowo już tylko te cholerne wałki zostały i finalne strojenie. I na takim setupie zostawie ją i więcej nie będzie.
moze udostępnij na forum numer do Eweliny 

a ja juz widzialem auto w GT i musze powiedziec ze o ile auto to gorna półka to sesja mocno srednia, wolalbym jakis plener, i modelka w tych szmatkach wygladala jakby ja z gimnazjum wypuscili na przerwie miedzy WFem
to w ile teraz celujesz?MaRoS pisze:Koki, ten tekst rzeczywiście mało trafiony
- Maros
- Kontakt:
Było zdaje się mówione... 600+
Tylko jako że mnie zaskoczyła zima w tym roku to auto ciagle czeka na ładniejsza pogodę i strojenie. Wałki mam
Tylko jako że mnie zaskoczyła zima w tym roku to auto ciagle czeka na ładniejsza pogodę i strojenie. Wałki mam