Buty z jednej strony fajne, ale z drugiej wstyd w czymś takim się pokazać...
Ale pieprzysz Maros. Buty są zajebiste. Podejrzewam, że każdy z nas w garderobie ma coś bardziej wsiowego, a chyba w takich butach nikt do kościoła się nie wybiera...MaRoS pisze:LOL, Pablo się ządko odzywa, ale jak coś powie to przynajmniej mondże
Buty z jednej strony fajne, ale z drugiej wstyd w czymś takim się pokazać...
Tylko w ASO, jest to nowy produkt, nie wiem czy będą to sprzedawać w normalnych sklepach ale nie sądzę. Cena nie jest mała - 570 pln.Bombel pisze:Gdzie można kupić takowe??
No widzisz, ja uważam inaczej. Zakładać buty, czapke, spodnie czy cokolwiek innego (albo wszystko naraz) ///M i wysiadać w tym z eMki to najdelikatniej rzecz ujmując wieś.Bombel pisze:Ale pieprzysz Maros. Buty są zajebiste. Podejrzewam, że każdy z nas w garderobie ma coś bardziej wsiowego, a chyba w takich butach nikt do kościoła się nie wybiera...
Polemika jest zbędna, bo nie o tym temat, ale mam inne zdanie niż Ty i nie zamierzam Cię do niego przekonywać.MaRoS pisze:No widzisz, ja uważam inaczej. Zakładać buty, czapke, spodnie czy cokolwiek innego (albo wszystko naraz) ///M i wysiadać w tym z eMki to najdelikatniej rzecz ujmując wieś.Bombel pisze:Ale pieprzysz Maros. Buty są zajebiste. Podejrzewam, że każdy z nas w garderobie ma coś bardziej wsiowego, a chyba w takich butach nikt do kościoła się nie wybiera...
Trochę ratuje te buty fakt, że są do kupienia w ASO
Kod: Zaznacz cały
A może by tak zorganizowac zakupy grupowe odnośnie tych butów...? Ja od kilku ładnych lat użytkuję różne buty firmy PUMA i zawsze mam taki sam rozmiar (kiedyś kupiłem delikatnie mniejsze, były za ciasne, większe, pięta mi latała...). Więc może chętni podali by numer buta (jak nie wiedzą jaki mają to niech przejdą sie do sklepu PUMY i przymierzą podobny styl bucika) i wtedy może byłby jakiś rabacik przy takich kilku lub kilkunasty parach? Co wy na to?
A opłaca się ?Dino444 pisze:Ktos ma ochote reanimowac emeczke?
http://moto.allegro.pl/item811530499_bm ... rawdz.html
przeczytaj dokładnie to co anpisalem i bedziesz wiedzial ze kazdemu mogą pasować bez mierzenia. ja od 5 lat nosząc buty PUMA zawsze mam rozmiar 44 1/2 i jest ok. ani 44, ani 45, tylko taki i jest OK! Ja moge w ciemno takie kupić...noname pisze:Napewno wszystkim beda pasowaly bez mierzeniaKod: Zaznacz cały
A może by tak zorganizowac zakupy grupowe odnośnie tych butów...? Ja od kilku ładnych lat użytkuję różne buty firmy PUMA i zawsze mam taki sam rozmiar (kiedyś kupiłem delikatnie mniejsze, były za ciasne, większe, pięta mi latała...). Więc może chętni podali by numer buta (jak nie wiedzą jaki mają to niech przejdą sie do sklepu PUMY i przymierzą podobny styl bucika) i wtedy może byłby jakiś rabacik przy takich kilku lub kilkunasty parach? Co wy na to?
![]()
![]()