Boogie M5 e39
Re: Boogie M5 e39
Więcej fotek poprosze hehe
Jeszcze widok z boku wymaga zastanowienia.
Kolejne kwestie to użyteczność zmian w ukladzie jezdznym.
Te samochód ma zapierrrr...... hehehe
Inna sprawa że nie spotkalem jeszcze felgi która by mnie w tej bryle powalila na kolana, może wtedy bym sie zdecydowal na zmiany
Jeszcze widok z boku wymaga zastanowienia.
Kolejne kwestie to użyteczność zmian w ukladzie jezdznym.
Te samochód ma zapierrrr...... hehehe
Inna sprawa że nie spotkalem jeszcze felgi która by mnie w tej bryle powalila na kolana, może wtedy bym sie zdecydowal na zmiany
Pozdrówka!
Taki pseudo dubai 

no wlasnie, nie raz wyszlo ze e39 ma bryle mydelniczki i nie nadaje sie na pewne zabiegi..
Zielono- kolo zupelnie nie stanowi jednej linii z nadkolem,
czerwono - linia boczna auta schodzaca na nadkole jest przysadzista i "wyje" jak za duzy garniak
i tu tragedia - nadkola nie przyjmujące wypelnienia kół
Znam pare klasykow z lat 60-tyvh ktore mają podobne linie

Zielono- kolo zupelnie nie stanowi jednej linii z nadkolem,
czerwono - linia boczna auta schodzaca na nadkole jest przysadzista i "wyje" jak za duzy garniak

i tu tragedia - nadkola nie przyjmujące wypelnienia kół
Znam pare klasykow z lat 60-tyvh ktore mają podobne linie
Pozdrówka!
Wg mnie beznadziejnie wyglada z boku takie obnizenie.
Boogi ma rację, zbyt zglebione autko o takiej lini nadwozia i danej feldze odcina się , a dodatkowo powoduje efekt który pozaznaczał na fotach.
Boogie, powtorzę, zostaw felunek i zawias tak jak jest bo autko się rewelacyjnie prezentuje.
Za pare lat będzie ciśnienie jak obecnie z modelem E34 i jego pełną oryginalnością począwszy od felunku, czyt. turbiny w 3.6L gdy wielu poszukuje, a niewielu posiada
Boogie, powtorzę, zostaw felunek i zawias tak jak jest bo autko się rewelacyjnie prezentuje.
Za pare lat będzie ciśnienie jak obecnie z modelem E34 i jego pełną oryginalnością począwszy od felunku, czyt. turbiny w 3.6L gdy wielu poszukuje, a niewielu posiada

Boogie, w żadnym aucie linia boczna nie schodzi się z płaszczyzną koła. No chyba, że jest to jakieś auto klasy GT1 z obszernym, spasowanym body kitem. Nie znam auta w którym gleba i felga nie robią roboty... Na drugim zdjęciu widzisz przekłamanie wynikające ze zniekształcenia obiektywu szerokokątnego... :] nie widzisz tego? :]. Auto na żywo powala... uwierz mi na słowo.
I like the smell of the leathered M5 interior...
Przydałby się jakiś opis
To 19tki?

To 19tki?
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Nie wiem czemu ale nie pasują mi tu te koła dużo lepiej auto wyglądało na oryginalnych.
Przednie mają zdecydowanie za mały rant.
Dodatkowo środki są wypukłe na zewnątrz jak w kołpakach całkiem odwrotnie niż w oryginalnych felgach bmw gdzie środek jest wklęsły a ramiona wychodzą na zewnątrz.
Jak chciałeś 19 ja bym zainwestował w oryginały od m5 e60 pięknie wyglądają na e39.
Przednie mają zdecydowanie za mały rant.
Dodatkowo środki są wypukłe na zewnątrz jak w kołpakach całkiem odwrotnie niż w oryginalnych felgach bmw gdzie środek jest wklęsły a ramiona wychodzą na zewnątrz.
Jak chciałeś 19 ja bym zainwestował w oryginały od m5 e60 pięknie wyglądają na e39.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Moze i malo spotykane ale mi sie te felgi nie podobaja. Oryginalne zdecydowanie ladniejsze.
Rant jest spory tylko go tak nie widać, bo nie ma ostrej krawedzi.
Zgadza sie, są wypukłe, tylko sporo felg jest wypukła jakoś tam w odróżnieniu od płaskich ori BMW z tych lat.
Ja akurat uważam, że felgi z e60 nie pasują zupełnie, bo są zobione do auto o innym designie kompletnie nic e39.
Oryginalne mam Venom odrestaurowane
i sobie czekają na założenie, będę się przebierać heheh
Zgadza sie, są wypukłe, tylko sporo felg jest wypukła jakoś tam w odróżnieniu od płaskich ori BMW z tych lat.
Ja akurat uważam, że felgi z e60 nie pasują zupełnie, bo są zobione do auto o innym designie kompletnie nic e39.
Oryginalne mam Venom odrestaurowane

Pozdrówka!