Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
Jak ktoś nie szuka bezwypadkowej igły za 55, tylko auta, które świetnie wygląda, prowadzi się i jest idealne technicznie to zapraszam na oględziny:
Link do allegro
Link do allegro
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Nie wiem jak Wy wszyscy na tym forum, ale Ja jak kupuje auto używane to i tak robie je po swojemu-tzn. wymieniam;djset pisze: jak kupisz coś za taką kwotę to od razu licz się z "pakietem startowym" na początek typu tarcze, klocki, gumy (np na wale), oleje... ewentualnie zawory i takie tam... więc wyjdzie cię 10tyś więcej plus nerwy, czas stracony... oczywiście to nie jest reguła, bo zdarzają się okazje, jak np ta czerwona koło oświęcimia... tak czy siak w Biblii jest napisane: "szukajcie, a znajdziecie", albo: "proście, a będzie wam dane"
-oleje,
-filtry,
-płyny,
-świece,
-klocki i tarcze jak trzeba również.
Robie duży przegląd i mam spokój na jakiś tam czas, po takim przeglądzie jestem przynajmniej PEWNY swojego auta, i nie słucham ex-właściciela co on to przed chwilą robił, a co nie...
Poza tym również te super zadbane najdroższe w ogłoszeniach igiełki po wyjechaniu od sprzedającego również mogą się rozkraczyć, bo to tylko maszyna...
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
Informacje o: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9729262
Jak dla mnie była to najlepsza oferta na allegro i byłem gotów się udać po tą M3, ale sprawdziłem CarFax i niestety nie jest już kolorowo.
W skrócie:
Pojazd miał kolizję 22-07-06 gdzie zawinął się o drzewo i wystrzeliły prawie wszystkie poduszki.
13-10-06 Pojazd oznaczony jako JUNK.
22-11-06 sprzedany na aukcji typu SALVAGE.
Dla mnie jest to SZOK, bo autko wygląda jak nowe, właściciel też tak zapewniał. Nie wiem jak jeździ i się nie przekonam bo odpuszczam.
Już zwątpiłem ,że w PL można znaleźć dobry okaz, którym bedzie się można cieszyć przez lata.
Jak dla mnie była to najlepsza oferta na allegro i byłem gotów się udać po tą M3, ale sprawdziłem CarFax i niestety nie jest już kolorowo.
W skrócie:
Pojazd miał kolizję 22-07-06 gdzie zawinął się o drzewo i wystrzeliły prawie wszystkie poduszki.
Dla mnie jest to SZOK, bo autko wygląda jak nowe, właściciel też tak zapewniał. Nie wiem jak jeździ i się nie przekonam bo odpuszczam.
Już zwątpiłem ,że w PL można znaleźć dobry okaz, którym bedzie się można cieszyć przez lata.
Przecież w ogłoszeniu wyrażnie napisane jest "bezwypadkowy"SHEEP2 pisze:Informacje o: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9729262
W skrócie:

Są 3 możliwości:bobik pisze:Przecież w ogłoszeniu wyrażnie napisane jest "bezwypadkowy" , przez takie coś koleś może w sądzie wylądować...
1.Może nie wie i sam takiego kupił.
2.Sprzedaje szajs z premedytacją
3. Często spotykane: pracownik wystawiał aukcję i mu się kliknęło ;-)
W każdym bądź razie, mam nadzieję, że udało mi się kogoś uratować przed zakupem ;-)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9343101
widzial ktos? Generalnie wyglada na normalna w komisie mi powiedzieli ze byl bok robiony bo przyrysowal ktos..
widzial ktos? Generalnie wyglada na normalna w komisie mi powiedzieli ze byl bok robiony bo przyrysowal ktos..
Witam. Na początku chciałem się przywitać bo to moje pierwsze bazgroły na tym forum
Przejrzałem cały wątek i nie zauważyłem, żeby ktoś poruszył temat tej eMki:
http://www.allegro.pl/item737325843_bmw ... oznan.html
jakiś czas temu gość chciał za nią chyba z 250tys. Teraz systematycznie schodzi co 10tys. i kosztuje 170tys. Autko jak dla mnie prezentuje się super poza tą grafiką. Po bokach, jeśli naklejki to nie problem ale tył chyba areografem robiony.

jakiś czas temu gość chciał za nią chyba z 250tys. Teraz systematycznie schodzi co 10tys. i kosztuje 170tys. Autko jak dla mnie prezentuje się super poza tą grafiką. Po bokach, jeśli naklejki to nie problem ale tył chyba areografem robiony.
auto całe areografem jest zrobione oraz było opisane w GT wiecej o tym autku mozesz sie dowiedziec na innym forum
co do ceny rozmawiałem z włascicielem z tydz temu i powiedział ze za 156tys odda 

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
WBSBL93405PN60367 POTRZEBUJE INFO Z CARFAXU PROSBA!!!!
takie cos mi sie udalo znaleźć z tego VINu:
VIN WBSBL93405PN60367
Year/Make/Model: 2005 BMW M3
Body Style: COUPE
Engine Type: 3.2L V6 FI DOHC 24V
Manufactured In: GERMANY
Search Results: 16 records found in our database
Airbag Advisor An Airbag Deployment has not been reported to CARFAX.
VIN WBSBL93405PN60367
Year/Make/Model: 2005 BMW M3
Body Style: COUPE
Engine Type: 3.2L V6 FI DOHC 24V
Manufactured In: GERMANY
Search Results: 16 records found in our database
Airbag Advisor An Airbag Deployment has not been reported to CARFAX.
to ja wiem tylko chodzi mi wlasnie o te 16 przypadkow 

- ///M-Lover
- Auto: ///M5
Zgadza się ta M3 ma aerograf wszędzie więc tylko malowanie wchodzi w grę. Co do ceny to, na początku wystawił ją za 229, a potem 199, 179, i obecnie 169. Pewnie za 150 odda.3run pisze:Witam. Na początku chciałem się przywitać bo to moje pierwsze bazgroły na tym forum![]()

Czy ktoś z forum, tym autem jeździł bądź się z nim ścigał, żeby mógł się podzielić wrazeniami??
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Ja jeździłem tym autem. Generalnie prowadzi się dobrze, na pierwszy rzut oka wszystko z nią wporządku. Właściciel napewno na niej nie oszczędzał. Ma 470KM i jeździ. Silnik z 2001r, ale z tego co wiem to w świetnym stanie. Poprzedni silnik wybuchł na autostradzie, przyczyna nieznana.
Nie przyglądałem się blacharce, więc tutaj nie pomoge, ale auto jeździło prosto.
Nie przyglądałem się blacharce, więc tutaj nie pomoge, ale auto jeździło prosto.
BMW, które wczesniej opisywałem, czyli to z Nowego Sącza zawiniete o drzewo dzisiaj zostało sprzedane, akurat na Aqua Parku w Tarnowskich Górach
Podszedłem się spytać czy na sprzedaż ,ale już nie bo Pan z Poznania podpisywał umowę.
Pozdrawiam Pana z audi A6 rejestracja PZ coś tam. Szkoda , że nie czyta się forum ;-)

Podszedłem się spytać czy na sprzedaż ,ale już nie bo Pan z Poznania podpisywał umowę.
Pozdrawiam Pana z audi A6 rejestracja PZ coś tam. Szkoda , że nie czyta się forum ;-)
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9187613
Podobno coś pisaliście o tej sztuce, ale ja nic konkretnego nie mogłem się doszukać.
Nie widziałem jeszcze na żywo, mogłby ktoś sprawdzić carfax?
Podobno przetarty był cały prawy bok i tylko ten bok podobno był malowany + przedni zderzak bo też oberwał. Podobno poduszki nie strzeliły. Pan sam sprowadzał z USA w stanie w/w
VIN: WBSBL93425PN61083
Tyle pokazuje ten darmowy raport:
Airbag Advisor Airbag Deployment Records Found
PS. A co do tej z Nowego Sącza, to może właściciel wpadnie niedlugo na forum ... kopia ogloszenia jest jeszcze, więc może powalczyć o zwrot pieniedzy...
Podobno coś pisaliście o tej sztuce, ale ja nic konkretnego nie mogłem się doszukać.
Nie widziałem jeszcze na żywo, mogłby ktoś sprawdzić carfax?
Podobno przetarty był cały prawy bok i tylko ten bok podobno był malowany + przedni zderzak bo też oberwał. Podobno poduszki nie strzeliły. Pan sam sprowadzał z USA w stanie w/w
VIN: WBSBL93425PN61083
Tyle pokazuje ten darmowy raport:
Airbag Advisor Airbag Deployment Records Found
PS. A co do tej z Nowego Sącza, to może właściciel wpadnie niedlugo na forum ... kopia ogloszenia jest jeszcze, więc może powalczyć o zwrot pieniedzy...
BMW 530d E60 255PS/550Nm @ Masters Tuning