Olej do skrzyni i dyfra e36 3.2
-
- Kontakt:
Olej do skrzyni i dyfra e36 3.2
Jaki olej wlać do dyfra i skrzyni? Chcę do pewności wymienić. No i jeszcze mam klocki hamulcowe do wymiany jakie są najlepsze które polecacie?
Pietrek///M3
Re: Olej do skrzyni i dyfra e36 3.2
Skrzynia - ATF.
Most - Castrol SAF XJ, Mobil VS500.
Klocki wedle uznania. Jak serie to ja lubię ATE, sportowne jakieś Ferodo, np. DS2500
Wszystko już było wałkowane na forum.
Most - Castrol SAF XJ, Mobil VS500.
Klocki wedle uznania. Jak serie to ja lubię ATE, sportowne jakieś Ferodo, np. DS2500
Wszystko już było wałkowane na forum.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Wedlug mnie olej REDLINE jesli nie ma w polsce moge wyslac, jesli chodzi o klocki to ceramiczne AXXIS albo HAWK i jesli chcesz wydac wiecej siana to AKEBONO.
Daj znac na pm jesli cos potrzebujesz.
Daj znac na pm jesli cos potrzebujesz.
Wypowiem się w sprawie mostu, u siebie leje Motula 75W140 i jest cacy.
Panowie szukam informacji ile wchodzi oleju do skrzyni i tylnego mostu w wersji 3.0
1,7 litra do szpery. Albo Castrol oryginał, albo Motul do dyfrów Bmw ze szpera (dokładnie tak jest napisane na pudełku tyle ze po niemiecku - Bmw Limited Slip Diff...)
Do skrzyni 1,3 - 1,4 ale poszukaj w manualach. Generalnie to wlej 1,3 i zobacz poziom gdyz stoi na kołach a ty w kanale.
Nie pamietam czy przypadkiem oleju w skrzyni nie mozna go traktowac jako lifetime OIL
Do skrzyni 1,3 - 1,4 ale poszukaj w manualach. Generalnie to wlej 1,3 i zobacz poziom gdyz stoi na kołach a ty w kanale.
Nie pamietam czy przypadkiem oleju w skrzyni nie mozna go traktowac jako lifetime OIL
Sześć Dębów Dwór w Prusewie
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)
Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe
Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)
Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe
Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem