Pawlos pisze:Moim zdaniem autko prezentuje się bardzo fajnie, także uważam ze żółte lampy z przodu wraz z pomarańczowymi kierunkami robią robote. Jeszcze jak tył pójdzie odrobine w dół to będzie kozak M5.
Dzieki. Tyl na pewno pojdzie nieco w dol... kwestia czasu. Musze tez powiedziec ze nie jestem zwolennikiem mega obnizania. Wg mnie auto ma byc na tyle wysokie zeby nie stracilo za duzo ze swojej mobilnosci - mam na mysli przecietne polskie drogi - i tej dewizy bede sie trzymal.
Pawlos pisze:Strasznie razi za to to trzecie światło stopu, nawet teraz zamalowane na czarno.
Mnie tez, wierz mi. Obiecuje ze jakos w zimie zniknie on raz na zawsze z mojego auta.
Pawlos pisze:Z ciekawości, jaki są dalsze plany związane z autem ? Rozumiem ,że to ma być taki troche bandyta do poszalenia czasem ?
Bandyta - hmm. Roznie mozna na to spojrzec. Wizualnie juz niewiele sie zmieni.
Musze usunac stop, dodac zolte halogenki na przod i skombinowac nakladki na progi. Na pewno przy okazji poodswiezam co sie bedzie dalo...
A co dalej to czas pokaze. Nie lubie zbytnio gadac o planach, lepiej mi sie pisze o tym co juz zrobione.
Pawlos pisze:Ogólnie, z tego co widze odwalasz kawał dobrej roboty zarówno z tą jak i z niebieską, oby tak dalej

Powoli a do przodu.