Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
-
Mazder
-
Kontakt:
Jak postępy w sprzedaży?
Nie orientuję się za bardzo w M5. Ta cena to jest "zaporowa" czy "do przyjęcia"?
Jestem poetykiem... i mam licencję.
-
Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
-
Kontakt:
Mazder pisze:Jak postępy w sprzedaży?
Nie orientuję się za bardzo w M5. Ta cena to jest "zaporowa" czy "do przyjęcia"?
Jak na polskie warunki cena dosyc wysoka - przypuszczam ze adekwatna do stanu. Mowiac "dosyc wysoka" mam na mysli to, ze mozna znalezc w PL troche tansze auta, ale jak to u Nas - roznie bywa z ich stanem. Patrzac na rynki europejskie to za te cene raczej nic ciekawego nie znajdziesz. Reasumujac = cena do przyjecia - jak za ten stan i wersje individual

)
-
Mazder
-
Kontakt:
To jaki w takim razie jest stan?

Z twojej wypowiedzi wynikałoby, że co najmniej bardzo dobry.
Jestem poetykiem... i mam licencję.
-
Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
-
Kontakt:
Mazder pisze:To jaki w takim razie jest stan?

Z twojej wypowiedzi wynikałoby, że co najmniej bardzo dobry.
Stanu nie znam dokladnie - bo to tylko wie kolega Czarny:) Mozesz poszperac na forum to conieco o autku znajdziesz. Wydaje sie ze jest dobrze utrzymywana...
Jak ja szukalem M5 to wlasnie kolega Zietas wystawial te sztuke na sprzedaz... sie zastanawialem
Skontaktuj sie z Czarnym, pogadaj o aucie i bedziesz wiecej wiedzial - podjedz, poogladaj, przejedz sie -

-
Camil
- Auto: e36s54
-
Kontakt:
Jak mial ja zietas to ja ogladalem - wtedy byla ladna. Czarny z tego co slyszalem to lubi pod kerfurem loka przyjarac.
Sorry za OT, ale czy to badziewne drewienko co ma czarny przylepione to oryginal? Zietas mowil, ze ori kiedys jak ogladalem, ale do teraz w to nie wierze. Prosze rozjasnic.