Opinie na temat forum....
Re: Opinie na temat forum....
Jeszcze jakieś e36 powinno stać obok. A jak e36 to i wszystkie inne.
No ale tak ogólnie bardzo mi się podoba
No ale tak ogólnie bardzo mi się podoba

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
moim zdaniem największą bolączką Mforum nie są jakieś detale techniczne czy wizualne tylko mała ilość użytkowników...z drugiej strony ważniejsza jest jakość a nie ilość, z tego co widzę to większość udzielających się na forum użytkowników to posiadacze eMek mający wiedzę praktyczną a nie tylko teoretyczną a to jest ważne. eMki to temat jak by nie było niszowy więc nie ma się co raczej spodziewać setek forumowiczów ... ale mam nadzieję że mimo wszystko Mforum z czasem się rozkręci i będzie wartościowym źródłem informacji o wszystkim spod znaku "M" (nie tylko M3
). Reasumując Mforum jest OK potrzebuje tylko trochę czasu i reklamy żeby się rozkręcić
jeżeli chodzi o reklamę na innych forach to zapraszam TUTAJ myślę że admin nie powinien mieć nic przeciwko żeby dodać was do listy naszych zaprzyjaźnionych for
pozdrawiam i życzę szybkiego rozwoju Mforum
Wiśnia

jeżeli chodzi o reklamę na innych forach to zapraszam TUTAJ myślę że admin nie powinien mieć nic przeciwko żeby dodać was do listy naszych zaprzyjaźnionych for

Wiśnia
Dokładniewiśnia pisze:moim zdaniem największą bolączką Mforum nie są jakieś detale techniczne czy wizualne tylko mała ilość użytkowników...z drugiej strony ważniejsza jest jakość a nie ilość, z tego co widzę to większość udzielających się na forum użytkowników to posiadacze eMek mający wiedzę praktyczną a nie tylko teoretyczną a to jest ważne. eMki to temat jak by nie było niszowy więc nie ma się co raczej spodziewać setek forumowiczów ... ale mam nadzieję że mimo wszystko Mforum z czasem się rozkręci i będzie wartościowym źródłem informacji o wszystkim spod znaku "M" (nie tylko M3). Reasumując Mforum jest OK potrzebuje tylko trochę czasu i reklamy żeby się rozkręcić
![]()
jeżeli chodzi o reklamę na innych forach to zapraszam TUTAJ myślę że admin nie powinien mieć nic przeciwko żeby dodać was do listy naszych zaprzyjaźnionych for![]()
Wiśnia
ps. Witam skromnie jako użytkownik "włoskiej roboty"
Obserwuję forum i jak będę miał coś merytorycznie do dodania to nie omieszkam

pzd.
Ze wzgledu na ostatnie logowania sie botow, wlaczylem aktywacje nowych uzytkownikow przez e-mail.
Kazdy nowy uzytkownik po zarejestrowaniu powinien dostac maila, z linkiem na ktory ma kliknac w celu aktywowania konta. Jesli taki mail nie przyjdzie prosze do mnie pisac.
Kazdy nowy uzytkownik po zarejestrowaniu powinien dostac maila, z linkiem na ktory ma kliknac w celu aktywowania konta. Jesli taki mail nie przyjdzie prosze do mnie pisac.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
No dobra, poczytalem troche i wiem ze wpisywanie numerkow z obrazka i mail z weryfikacja nic nie daja na boty.
Ale znalazlem jeden skuteczny sposob, jak bede mial chwile to sprawdze czy dziala...
Ale znalazlem jeden skuteczny sposob, jak bede mial chwile to sprawdze czy dziala...
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Mateush a jakis dzial z fotkami pojawi sie?

No niby jest Showroom gdzie mozna wrzucac fotki. Ale widze ze to rozwiazanie sie nie sprawdza i pewnie wkrotce to wywale.kulturysci pisze:Mateush a jakis dzial z fotkami pojawi sie?
mateush - moze wydziel w ramach Off Topicu osobny pokój poswięcony Track Day'om. Będą wszystkie wizyty na torze w wydzielonym miejscu.
17.01.11
1. Jest nowe podforum poswiecone wypadom na tor
2. Showroom z cala zawartoscia wkrotce wyleci. Jesli kogos interesuja jakies zdjecia stamtad to niech zapisze sobie na dysk.
2. Showroom z cala zawartoscia wkrotce wyleci. Jesli kogos interesuja jakies zdjecia stamtad to niech zapisze sobie na dysk.
Co myslicie o nowym podforum "showroom"?
Jest czytelniej czy niepotrzebny balagan?
Jest czytelniej czy niepotrzebny balagan?
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
dobry pomysł
Obserwując ostatnio dużą aktywność na forum, uważam, że powinno się zrobić jakiś lekki porządek. Np. Kto czym jeździ i żeby to było w jednym i czytelnym formacie.
Mogę pomódz w identyfikacji aut
[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 20:12 ]
Chyba lepiej robić tego typu zmiany w mniejszym gronie użytkowników, bo coś czuje, że niedługo będzie nas dużo.

[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 20:12 ]
Chyba lepiej robić tego typu zmiany w mniejszym gronie użytkowników, bo coś czuje, że niedługo będzie nas dużo.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Myslalem o czyms takim. Np przy rejestracji podaje sie VIN i wtedy auto jest automatycznie identyfikowane. VIN nie jest widoczny, tylko dokladny opis auta. Ale to troche ponad moje zdolnosci...Os_ pisze:Obserwując ostatnio dużą aktywność na forum, uważam, że powinno się zrobić jakiś lekki porządek. Np. Kto czym jeździ i żeby to było w jednym i czytelnym formacie.
Jedyne co moge zrobic to zamiast wpisywania auta, zrobic rozwijana liste z roznymi M i jedna opcje "nie M"

Moge jeszcze pozmieniac nazwy tematow w Showroom'ie tak zeby bylo "auto - ksywka".
Chyba ze jakos inaczej widzisz to uporzadkowanie?