Rozporka
Re: Rozporka
Venom przetrzyj szlaki, zaluz jak bedzie ok to tez sie skusze.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Ja sie zdecydowalem na zrobienie rozporek (w prawie wlasnym zakresie) - takze kupowal nie bede.kris/// pisze:Venom przetrzyj szlaki, zaluz jak bedzie ok to tez sie skusze.

W twoim przypadku jak to będzie wyglądało wizualnie jak i cenowo? 

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Jak zrobie to podsumuje. Na dzis wiem ze beda to rozporki stalowe, na przod bedzie ze sruba rzymska:)Kudłaty pisze:W twoim przypadku jak to będzie wyglądało wizualnie jak i cenowo?
No ale tak mniej więcej to może byś zrobił dwie sztuki, jedną dla mnie 

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Jak zrobie pierwsza sztuke to wtedy pogadamyKudłaty pisze:No ale tak mniej więcej to może byś zrobił dwie sztuki, jedną dla mnie

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
DARS Tuning sprzedaje podrobkiczarny8800 pisze:Mam właśnie od Darstuning jest spoko daje sobie rade jak narazie.

to ja tez sie na to pisze;-)Venom pisze:Jak zrobie pierwsza sztuke to wtedy pogadamyKudłaty pisze:No ale tak mniej więcej to może byś zrobił dwie sztuki, jedną dla mnie
Ja też sie pisze ale tylko na tylną rozpórke jak robisz
Daj wiecej info kiedy by byla i za ile 

,,każda w M wersji świetnie się kręci " 

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Koledzy,
Ja nie wiem kiedy stworze te rozporki do mnie bo poki co mam inne rzeczy do roboty przy aucie, takze prosze sie lepiej nie nastawiac na szybki termin. Jesli komus bardzo zalezy to niech kupuje jakas oryginalna lub zleci robote komus innemu. Ja jak cos zrobie to wtedy dopiero bedzie temat otwarty
a poki co to tylko wizja przyszlosci 
Pozdrawiam
Ja nie wiem kiedy stworze te rozporki do mnie bo poki co mam inne rzeczy do roboty przy aucie, takze prosze sie lepiej nie nastawiac na szybki termin. Jesli komus bardzo zalezy to niech kupuje jakas oryginalna lub zleci robote komus innemu. Ja jak cos zrobie to wtedy dopiero bedzie temat otwarty

Pozdrawiam
a może Nakrętka? ja sam od niego zamówiłem kpl przod plus tył - koszt 250zł stalowe.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Kim jest "Nakretka" ?adams pisze:a może Nakrętka? ja sam od niego zamówiłem kpl przod plus tył - koszt 250zł stalowe.
gość który robi rozpórki stalowe do BMW, do e34 chyba też ma. z opinii jaką ma wszystkim pasują na bude idealnie, jednej osobie ponoć nie pasowała, ale tam był problem że kielich nie był z tego auta 
tu jego aukcje:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=4357589
edit: ja swoje powinienem mieć jutro więc obadam organoleptycznie jak to wygląda, bo montował bede po lakierowaniu auta.

tu jego aukcje:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=4357589
edit: ja swoje powinienem mieć jutro więc obadam organoleptycznie jak to wygląda, bo montował bede po lakierowaniu auta.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Koledzy,kris/// pisze:to ja tez sie na to pisze;-)Venom pisze:Jak zrobie pierwsza sztuke to wtedy pogadamyKudłaty pisze:No ale tak mniej więcej to może byś zrobił dwie sztuki, jedną dla mnie
Jak juz pisalem termin szybki nie byl. Minal ponad rok ale mam dobra wiadomosc. Za tydzien rozporka na przod powinna byc gotowa. Bedzie stalowa, zrobiona z ksztaltownika, spawana, mocna, bez regulacji. Bedzie mozliwosc wykonania wiekszej ilosci sztuk. Zobaczymy jak wyjdzie pierwsza. Auto jest juz w warsztacie.
Pozdrawiam
Wiadomo już coś nt. ceny?