HehSyTy pisze:Fajnie Venom idzie robota, tak trzymaj! Nie jeden podpatruje jak się powinno traktować nasze dzikie trzydziechyczwóry

Acha

[164]

HehSyTy pisze:Fajnie Venom idzie robota, tak trzymaj! Nie jeden podpatruje jak się powinno traktować nasze dzikie trzydziechyczwóry
Przy dwumasowym kole spiekowa tarcza nie jest zalecanym rozwiazaniem. W ten sposob mozna szybko wykonczyc kolo. Poza tym moj motor nie jest zmodyfikowany - a bokiem nie jezdze zbyt czesto hehczarny8800 pisze:Ja poszedłem dalej i tarczę zmieniłem na 3 łopatkowego spieka. Naprawdę kozak klei teraz, latam nią na dwójce bokami i nawet się nie uślizgnie, a niestety zwykła tarcza po 5-6 razie już się odzywała. Nie zmieniałeś koła? Zostałeś przy dwumasie.
Tez jestem takiego zdania jesli ktos bedzie go uzywal. U mnie SLS bedzie obecne jeszcze okolo 2 tygodni - w tym praktycznie nie planuje jezdzic poza dzisiejszym spocikiem w Czechach. Pozniej SLS pojdzie out a jego miejsce zajmie inne zawieszenie MLS (Manual Leveling SuspensionKudłaty pisze:Ja tam jestem zdania, że jeśli autko miało SLS to lepiej naprawić bo szkoda.
Koki pisze:Jurek , widzę że konsekwentnie wprowadzasz plany związane z M5 w życie![]()
Oby tak dalej
Dzieki koledzy, powoli a do przodu!porutaaaa pisze:Na prawde ladne m5Wszystkie prace na plus