Filtra powietrza nie obejmuje.69 pisze:Jeśli się nie mylę, to serwis olejowy w ASO obejmuje tez wymianę filtra powietrza i mikrofiltra
Olej + f. oleju + f. przeciwpylkowy + podlaczenie do kompa + robocizna
Filtra powietrza nie obejmuje.69 pisze:Jeśli się nie mylę, to serwis olejowy w ASO obejmuje tez wymianę filtra powietrza i mikrofiltra
Jest gdzies rozpisane co nalezy sprawdzic na poszczegolnych przegladach ?schumi pisze:OIL SERVICE ok.600-700zl, INSPECTION 1 ok. 1200zl, INSPECTION 2 ok.3000zl.Jaki wykonaja serwis to zalezy od przebiegu.Ceny z ASO
Wszystko sie zgadza z opisem powyzej.mateush pisze:Filtra powietrza nie obejmuje.69 pisze:Jeśli się nie mylę, to serwis olejowy w ASO obejmuje tez wymianę filtra powietrza i mikrofiltra
Olej + f. oleju + f. przeciwpylkowy + podlaczenie do kompa + robocizna
ABSOLUTNIE SIE NIE ZGADZAMallcar pisze:Castrol TWS około 74zł za jeden litr.
Co do TWSa to uważam że bez sensu przepłacać, ja leję Castrol Edge Sport 10W60 i jest bajka, jest dużo tańszy i na pewno wcale nie jest gorszy od TWSa, koszt to około 40-42zł za litr a butelka 4L to około 165zł.
Masz do tego pełne prawo!!Pawel_M3GT pisze:ABSOLUTNIE SIE NIE ZGADZAM
Nie mam takiej książeczki!!Pawel_M3GT pisze:Niech Kolega wezmie ksiazeczke Castrola i porowna wlasciwosci oleju TWS oraz EDGE
Tak, masz rację, zresztą wyższa cena zapewne nie bierze się tylko z nazwy oleju.Pawel_M3GT pisze:ktore sa duzo lepsze nie musze chyba pisac na korzysc ktorego...
Nie miałem nigdy takich aut, lałem i będę lał Edge Sport, z tego tytułu nie mam kompleksów.Pawel_M3GT pisze:Castrol EDGE jest olejem dla gosci w calibrach, golfach czy 350z
Ciekawa ekspertyza.Pawel_M3GT pisze:Jesli chodzi o kupno Castrola TWS , kupilbym go TYLKO I WYLACZNIE W NIEMCZECH !
Kiedys porownywalem TWS-a kupionego w PL i w DE - roznily sie kolorem... polski byl jasniejszy..
patrz zalacznikmsjk pisze:Jest gdzies rozpisane co nalezy sprawdzic na poszczegolnych przegladach ?
Kiedy sprawdzaja luzy zaworow ?