Moje M6
Re: Moje M6
Niestety cos sie uszkodzilo i tematu nie da sie odzyskac. Auto proszony o zalozenie tematu raz jeszcze.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
- michalnowak1234
- Kontakt:
robert jakie masz opony na lato w Twojej M6?
Z tego co wiem to do OEM felg w OEM rozmiarze to tylko Continental Contisport 2 lub Michelin Pilot Sport.michalnowak1234 pisze:robert jakie masz opony na lato w Twojej M6?
!!
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
- michalnowak1234
- Kontakt:
z tego co wiem to jest juz contisport3, w 2005r napewno fabryka zakladala contisport2 continentale ciekaw jestem co teraz, moze wlasnie te contisport3 albo pilot sporty najnowsze, widzialem tez pirelli pzero corsa, ale bardzo drogie sa jakies 30proc drozsze od michelinow continentali itd, tak wogole jakie sa najlepsze opony wg was do normalnego uzytku?? dla jazdy typu DSC always on;) bo watpie czy te continentale ktore daje fabryka sa najlepsze
Michelin Pilot Sport PS2. Najlepsza opona.michalnowak1234 pisze:z tego co wiem to jest juz contisport3, w 2005r napewno fabryka zakladala contisport2 continentale ciekaw jestem co teraz, moze wlasnie te contisport3 albo pilot sporty najnowsze, widzialem tez pirelli pzero corsa, ale bardzo drogie sa jakies 30proc drozsze od michelinow continentali itd, tak wogole jakie sa najlepsze opony wg was do normalnego uzytku?? dla jazdy typu DSC always on;) bo watpie czy te continentale ktore daje fabryka sa najlepsze
!!
----------------
----------------
- robert///m3
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony czw lip 23, 2009 22:01 przez robert///m3, łącznie zmieniany 4 razy.
prawdziwa BMK-a to M-ka
Mam nadzieję, że jazda tym autem jest adekwatna do tablicy rejestracyjnej...
Wpadnij kiedyś na mtracka to sprawdzimy
Wpadnij kiedyś na mtracka to sprawdzimy

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
o jaka fajna galeria teraz
ten turbo to kiepawo wyglada przy m6, rozjechana hitlerowska zaba

fajne to M6, zaczynam się coraz bardziej do niego przekonywać, chociaż dalej nie mogę przełknąć tego bagażnika. Ale może mi przejdzie 
Gratki pojazdu

Gratki pojazdu

im samochody strasze tym ludziom sie bardziej podobaja, tak jak wczesniej wybrzydzali e60 , a teraz wszyscy miodzio e60 w mpakiecieArtur_M5 pisze:fajne to M6, zaczynam się coraz bardziej do niego przekonywać, chociaż dalej nie mogę przełknąć tego bagażnika. Ale może mi przejdzie
Gratki pojazdu
A mnie 6-tka podobała się zawsze a w ///M to masakrator szos.
Gratuluje zakupu i moze wpadniesz na ///M-Day w Zegrzu w sierpniu??
Z przyjemnoscia dla duszy i ciala na chwile bym sie do niej przytulił
Gratuluje zakupu i moze wpadniesz na ///M-Day w Zegrzu w sierpniu??
Z przyjemnoscia dla duszy i ciala na chwile bym sie do niej przytulił

RED DEVIL
- robert///m3
- Kontakt:
Troszke mało czasu na jazde tym autem ale jeśli mam już czas to jazda to roskosz piękny dzwięk silnika i wydechu zawieszenie naprawde jak by robione na polskie drogi wogule M to inna para kaloszy

prawdziwa BMK-a to M-ka
Widzialem ta M6 przy okazji małych wyscigow na Rososzycy
piekne auto

robert///m3, A czy ty przypadkiem nie jestes gdzies na pomorzu?? Wczoraj w Jastrzebiej Gorze widzialem czarne M6 ale nie zdarzylem zobaczyc rejestracji.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??