Mnie nie bedzie ...........wczoraj sprzedalem M-drajsiszzzzzz

GratulacjeWitam!
Mnie nie bedzie ...........wczoraj sprzedalem M-drajsiszzzzzz
M-zeksunddrajsiszzzzzzzDrOpsik pisze:M-drajsiszzzzzz
Zgadza sie.MaRoS pisze:Nie ma takiej możliwości. Mateush płaci z góry właścicielowi lotniska i dostaje w zamian przepustki. Musielibyśmy za Ciebie założyć co jak sam rozumiesz nie przejdzie.
Jak ja pierwszy raz jechalem, musialem dac fotografa w zastaw.MaRoS pisze:Nie ma takiej możliwości. Mateush płaci z góry właścicielowi lotniska i dostaje w zamian przepustki. Musielibyśmy za Ciebie założyć co jak sam rozumiesz nie przejdzie.
Zawsze możesz Mateushowi zrobic przelew i zarezerwować miejsca, a jakby nie wyszło to trudno....birol pisze:Cześć !
Bardzo chciałbym pojawić się w Modlinie , jednak nie wiem czy dam radę. Czy jest możliwość, żę się zapiszę z opcją zapłaty na miejscu ?
Tygrysio pisze:Sprzedalem do finlandii .......wszystkie moje m poszly w tamte rejony![]()
Islandia , Finlandia , Norwegia .............![]()
Co dalej?........co sie trafi , ale najchetniej wrocilbym do E39![]()
.....ps.teraz cos dla Ciebie BUNI .......specjalnie dla Ciebie ........ moje auto ze "szpachla" na blotnikach pozlo za 65380zl (szesc*piec*trzy*osiem*zero)![]()
Jezdzilbym dalej ,ale skoro miala tam wylezc rdza to moze rzeczywisice lepiej bylo pogonic za pare groszy..........![]()