Jestem w lekkim szoku bo wiedziałem ze TWS to bardzo dobry olej ale teraz widac co to znaczy Bardzo Bardzo dobry olejKudłaty pisze:Różnica vs. ogromna.

Jestem w lekkim szoku bo wiedziałem ze TWS to bardzo dobry olej ale teraz widac co to znaczy Bardzo Bardzo dobry olejKudłaty pisze:Różnica vs. ogromna.
Tylko napiszę dla jasności, że TWS to ten czarny.*MATI* pisze:Jestem w lekkim szoku bo wiedziałem ze TWS to bardzo dobry olej ale teraz widac co to znaczy Bardzo Bardzo dobry olejKudłaty pisze:Różnica vs. ogromna.
Czarne - usyfione, oblepione...Dino444 pisze:Kurde ja sie pogubilem wic o co chodzi ktory lepszy?? Co to jest to jasne i co to czrna i ktore lepsze?
Tak. Masz rację, ale został stworzony do nowych emek. A tutaj siedliska wałków są od e36, więc dużo starszego technologicznie silnika. Ja uważam, że nie powinno się lać do e36 TWS, a do nowych emek, jak najbardziej.*MATI* pisze:Czyli co najlepiej lac do eMki TWS czy Mobila? no i jak mowa o tym mobilu to jaki![]()
Prawde mowiac dziwie sie bo przeciesz TWS to zalecany olej do eMek a tutaj wychodzie ze nie
Tomas, może i masz rację, mój samochód w sumie oleju wogóle nie brał, jakieś śladowe ilości. Ale ja nie mogę żyć ze świadomością, że mam taki smar w silniku, wszystko jest zalepione. Niech sobie pali ile potrzebuje.Tomas_M5 pisze:ale chyba własnie o to chodziło w TWSie, został wyprodukowany specjalnie do M5 które braly a ten olej miał to jakos zamaskowac, wiec nie dziwota ze sie lepi do wszystkiego. Pewnie kazdy inny castrol wyglądał by tak jak ten mobil.