Zakup BMW M5 E39
Re: Zakup BMW M5 E39
Zamienil ja gosciu na skyline bialego, potem zostala dalej sprzedana (mialem zalatwiac czesci) i znow zostala sprzedana(doniedawnabylo jeszczekilka czesciz niej na alledrogo), a potem to juz niewiem co dalej.
Treść ogłoszenia z 2006-09-02adam12112 pisze:Mam pytanie o tą M5 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5764576 jest już na allegro dosyć długo może już ktoś ją sprawdzał?
BMW M5
2000r
moc ok 420KM
samochód sprowadzony z niemiec
Zarejestrowany i opłacony w Polsce
Posiada aktualny przeglad i Ubezpieczenie OC
,niebieski metalik,
, 8 poduszek,
nawigacja,
TV,
podwójne szyby,
rolety,telefon,
felgi 19 od M6,
silnik igła
,serwisowany
,uszkodzony prawy bok,poduszki i silnk ok,auto przed kolizją mialo robiony duży przegląd u smorawińskiego
koszt samych cześci to ok 8,5 tyś.zł w zaleznosci gdzie bedziemy kupowac...
Samochod sprzedaje poniewaz kupilem juz nowy
KOntakt 503108393
Dziekuje za info to mi wystarczy by trzymać sie z daleka od tej M5. 

http://moto.allegro.pl/item533620055_bm ... dkowy.html
Jakby kogos interesowalo, to mam informacje z bardzo dokladnych ogledzin i pomiarow auta z linku.
Jednym slowem, to zgadza sie tylko to, że jest Indyvidual
Jakby kogos interesowalo, to mam informacje z bardzo dokladnych ogledzin i pomiarow auta z linku.
Jednym slowem, to zgadza sie tylko to, że jest Indyvidual
Pozdrówka!
A co z nim jest, jeśli można publicznie?
ze zdjęć jak to ze zdjęć - wygląda nieźle.

dokladnie wszystko z nim jest heheSzczep pisze:A co z nim jest, jeśli można publicznie?ze zdjęć jak to ze zdjęć - wygląda nieźle.
Jakby byl kto zainteresowany to na priva
Pozdrówka!
No myślę że Boogi jest zainteresowany tym autem, przydałby sie ktoś kto już sprawdzał auto, jeżeli tak, to gorąca prośba o opinię, nie ukrywam że sam jestem ciekawy stanu tego auta.
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Wygląda nieźle, tylko cena ...
Birol, niestety ale trzeba sobie powiedziec, że to minimum cena za jako takie dobre auto. Niestety, pomijam że to auto sprowadzone w Lipcu 2008 przez handlarza, wlasciciela komisu. Pochodzi z Wloch.Wygląda nieźle, tylko cena ...
Wyslalem paru osobom info na priva o tej niebieskiej.
Sądze że będzie to potężny zimny prysznic w kotekście fotek i opisu aukcji.
Ja już sobie odpuszczam w Polsce temat M5. Szkoda czasu po prostu i pieniedzy na jezdzenia, wczoraj zrobilem równo 1000 km.... Tym bardziej ze nie ma ofert aut od pasjonatów, posiadaczy - wlascicieli.
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 12:57 przez boogie, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrówka!
Boogie, a co boli tą z 74tys przebiegu? Tak z grubsza. Znajomy mój z Lubina myśli trochę o niej.
pozdrw
pozdrw
Za dobre auto trzeba dobrze zapłacić.
Zgadzam się również z opinią, że u nas raczej nie spotyka się "rodzynków" ... niestety.
Zgadzam się również z opinią, że u nas raczej nie spotyka się "rodzynków" ... niestety.
Nie wiem co ją boli, bo już nie mam sily robic takiego porządnego testu i badania jak wczoraj robilem tej niebieskiej.
Pierwsza sprawa ze jest z Wloch, niby od jakiejś 18latki....
Druga ze byla malowana, a trzy że od handlarza który nawet jej nie zmienil opon z przodu, ma totalnie lyse (pewnie od jazdy na autotradzie hehehe).
Jeśli kogoś nie stać, a raczej nie chce ponosić kosztów, żeby taką bzdurę zrobić jak opony (używki 2 szt. za 400 pln) to mi to wystarczy...
Pierwsza sprawa ze jest z Wloch, niby od jakiejś 18latki....
Druga ze byla malowana, a trzy że od handlarza który nawet jej nie zmienil opon z przodu, ma totalnie lyse (pewnie od jazdy na autotradzie hehehe).
Jeśli kogoś nie stać, a raczej nie chce ponosić kosztów, żeby taką bzdurę zrobić jak opony (używki 2 szt. za 400 pln) to mi to wystarczy...
Pozdrówka!
raczej standar jeśli chodzi o włoszczyzne, trudno o ładny zadbany egzemplarz z tego krajuboogie pisze: Druga ze byla malowana...

318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Przebywam w Italli od roku. Ostatnio na parkingu pod marketem widzialem M5 E39. Jezdzila nia kobieta. Z tylu fotelik dla dziecka = auto rodzinne. Kiedy podszedlem poogladac to mi sie przykro zrobilo. Wlosi wogole nie dbaja o auta a ten egzemplarz wygladal jak cinquecentossseba pisze:raczej standar jeśli chodzi o włoszczyzne, trudno o ładny zadbany egzemplarz z tego krajuboogie pisze: Druga ze byla malowana...

Tak to tu wyglada w duzej ilosci przypadkow... ale nie musi tak byc zawsze.
Poza tym z tego co wiem auta sprowadzone z Italii miewaja problemy z elektryka, ktora przez x lat nie czula zimna polaczonego z wilgocia i lubi sie sypac.