beemek
Re: beemek
Spoczywaj w spokoju Tomku.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
[*] spoczywaj w pokoju.
a w ten dzień jeszcze z nim na torze rozmawiałem
a w ten dzień jeszcze z nim na torze rozmawiałem

pogrzeb jest w środe tj 19.11.08 o godz13
Zielonka GM.Trzydnik
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &x=29&y=13
(z domu w Zielonce o godz.13 do kościoła w Rzeczycy Ziemiańskiej)
Zielonka GM.Trzydnik
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &x=29&y=13
(z domu w Zielonce o godz.13 do kościoła w Rzeczycy Ziemiańskiej)
Ostatnio zmieniony pn lis 17, 2008 23:31 przez KAMIL LBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Poznaliśmy się na wyścigach w Rzeszowie. Bardzo fajny chłopak, dużo gadaliśmy i wyjątkowo pozytywnie go zapamiętałem.
Wyrazy współczucia
Wyrazy współczucia

ET 10.2s; 1.406s 60ft - streetlegal M3Turbo
Kurde, mega smutna wiadomość.
Czytając w gazetach o jakiś śmiertelnych wypadkach nie zwraca się tak na to uwagi, zupełnie inne uczucie jak ginie ktoś znajomy, kogo znało się na żywo...
Tak samo zapamiętam go z tych paru M-tracków, zawsze uśmiechnięty, wesoły..
Spoczywaj w pokoju [']
Czytając w gazetach o jakiś śmiertelnych wypadkach nie zwraca się tak na to uwagi, zupełnie inne uczucie jak ginie ktoś znajomy, kogo znało się na żywo...
Tak samo zapamiętam go z tych paru M-tracków, zawsze uśmiechnięty, wesoły..
Spoczywaj w pokoju [']
Poznalem beemka na jednym z M-Trackow, wozil mnie wtedy po torze swoja maszyna, zamienilismy kilka slow, a odebralem go bardzo pozytywnie pomimo ze widzialem go pierwszy raz.
Zadaje sobie pytanie, dla czego zawsze odchodza osoby ktore sa zawsze wesole, usmiechniete i daja sie polubic od zaraz. Moze juz wypelnil swoja misje na ziemi...
Zyjmy chwila, ludzi traktujmy jakbysmy widzieli ich po raz ostatni w zyciu, bo nigdy nie wiadomo kiedy dane jest odejsc im, lub.... nam...
[*]
Zadaje sobie pytanie, dla czego zawsze odchodza osoby ktore sa zawsze wesole, usmiechniete i daja sie polubic od zaraz. Moze juz wypelnil swoja misje na ziemi...
Zyjmy chwila, ludzi traktujmy jakbysmy widzieli ich po raz ostatni w zyciu, bo nigdy nie wiadomo kiedy dane jest odejsc im, lub.... nam...
[*]

[*]
Mimo, że zapewne nie zagląda tu nikt z Jego rodziny, głębokie wyrazy współczucia, zwłaszcza dla Jego najbliższych. Nie znałem beemka osobiście. Jesteśmy tu wszyscy z pasji do wrażeń jakie dają nam nasze auta. Miejmy nadzieje, że to co się stało nie jest wynikiem brawury i że nikomu z nas nie stanie się coś podobnego z powodu "przegięcia" na drodze. Po to jeździmy na M track daye, żeby tam szukać "granicy", a nie na drodze.
Sorry, rozgadałem się, bo żal w serce kłuje...
R.I.P.
Sorry, rozgadałem się, bo żal w serce kłuje...
R.I.P.
Nurburgring: 9.02.16 - E60 M5
Niestety... wszystkich nas to czeka... prędzej czy później... takie jest życie...
[*]

[*]
ONLY ///M
Przesympatyczny gość. Brak słów...
Spoczywaj w pokoju Tomku [*]

[*] 

Bardzo mi Przykro... Pokój Jego Duszy [*]