Moje cacko M3 e46 cabrio
Moje cacko M3 e46 cabrio
M3 E46 Cabrio rocznik 2001 przebieg 110000km w kolorze czarnym ze skórą w kolorze kiwi. Auto w super stanie, bezwypadkowe i zadbane. Ciekawostką jest to, iż kupiłem ją od gostka w Niemczech który zjmuje się projektowaniem i przygotowywaniem aut terenowych na Paryż - Dakar. Auto jest z manualną skrzynią biegów (takiej szukałem jakoś nie przemawia do mnie smg) i bez navi co też w pewnym sensie mnie nie zmartwiło bo im mniej w aucie sportowym tym lepiej. Na mniej przyjemne pory roku mam hardtop w kolorze nadwozia i komplet felg 17''. Auto wisi na sportowym gwincie KW Automotiv. Resztę widać na zdjęciu.
Cytryk M3
Re: Moje cacko M3 e46 cabrio
Co tu duzo pisac
piekna jak kazda m3
fajny kolorek skorki 

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
Kozak auto, ale strasznie kluje w oczy brak 19stek.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
dokladnie, 19tki w tym aucie zrobiły by mega robote. ale IMO dużo fajniej by wyglądała na standartowych 19tkach, niż ostatnio modnych CSLowych
kolor skory rysuje, wygląda po prostu mega kozacko.
ja bym chciał duże TV

ja bym chciał duże TV

Zgrabne to autko z hardtopem
fajny egzemplarz,
jeszcze 19" standardowe ukoronowałyby dzieło

jeszcze 19" standardowe ukoronowałyby dzieło
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
potwierdzam, potwierdzam - ciekawy egzemplarz
p.s. ciezki ten twardy dach? z czego on wogle jest zrobiony? jakies tworzywo?
p.s. ciezki ten twardy dach? z czego on wogle jest zrobiony? jakies tworzywo?
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
fajne auto!
Ciekawe podejście... im mniej tym lepiej w sportowym aucie cabrio
Ciekawe podejście... im mniej tym lepiej w sportowym aucie cabrio

Tak już mam że jak juz cos jest moje to wydaje mi sie najlepsze i nawet mi brak navi z dvd nie przeszka
ale to chyba dobra cecha bo ciągle jestem szczęśliwy i dumny ze swojej furki (nawet jak podjeżdża ferrara to i tak mam więcej argumentów za w mojej emce niz we włoskim badziewiu
) Hardtop jest metalowy - to pełnowartościowy dach z szynami na bagaznik i stykami elektrycznymi np do podgrzewania tylnej szyby. W dwie osoby idzie sobie z nim poradzić. Ostatnio zciągałem go z moją kobieta mało jej nie wypadł ale by dostała lanie
. Skórka bajer jeszcze takiej nie widziałem na zdjęciu tego nie widać ale jest bardziej jasno zielona niz żółta na prawdę super... Za 19' na razie dziękuję wystarczy mi KW Automotiv który na naszych zajebi.... drogach daje sie we znaki. Czasami muszę jechą 40 - ką patrza na mnie jak na czuba ale ja wtedy otwieram dach i udaję że podziwiam przyrodę. Później sie odgryzam na szybkiego ruchu zaginając wszystkim uszy i za 10km znów podziwiam przyrodę
Do zobaczenia na trasie.

Cytryk M3
- Maros
- Kontakt:
Ja bym jednak zainwestował w 19', bo różnica między 18 a 19 jest nieodczuwalna IMO.
Na razie nieźle zainwestowałem żeby ja mieć więc skupię się na pucowaniu i będzie git. Za jakis czas jak sie zacznie nudzić (u mnie to trwa mniej więcej 2 lata) przyjdzie czas na badlooka i fele. Wcześniej może jakieś delikatne schludne breweczki i żaróweczki diademy. A i zawias mam na maxa w górze także jest co poprawiac. A zgadzam się że 18 są gitara i to właśnie te oryginalne od M3. Będzie jakis zlocik posiadaczy emek chętnie podjechałbym poogladać i posłuchac inne furki?
Cytryk M3
- Maros
- Kontakt:
Ok, rozumiem, ale prosze nie zakładaj brewek

Co do spotkania to będzie już niedługo... jak data będzie potwierdzona na 100% to zostanie to ogłoszone w podforum "Mtrack Days"

Co do spotkania to będzie już niedługo... jak data będzie potwierdzona na 100% to zostanie to ogłoszone w podforum "Mtrack Days"
Ani żadnej szpachelki.MaRoS pisze:Ok, rozumiem, ale prosze nie zakładaj brewek![]()
![]()
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Popieram Chłopaków zero jakis brewek...
ładuj 19" eMka bedzie rasowo sie prezętowała!!!

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
Jak masz tyle pomyslow to kupuj upla calibre a emke zostaw 

Chyba mnie źle zrozumieliście. Nie jestem zwolennikiem przyklejania srebrnych wlewów paliwa (ale wiocha) czy tez płetw na klapę bagażnika o wielkowsci wieloryba. Wydaje mi sie że mam dobry gust (nie znoszę japońskiego tuningu ani przerabiania w obżydliwy sposób samochodów które juz z natury są beznadziejne) i podoba mi sie w czarnej furce m3 nereczka w czarnym kolorze plus delikatne wąziutkie dobrej firmy breweczki (tylko z góry żadnego badziewia zwężającego lampę z dołu) a żaróweczki Osram Diadem też są niezłe. Zrobię to za jakiś czas to ocenicie jak będzie wiocha to będę zrywał i prosił o wybaczenie. Z badlookiem to mnie poniosło chyba bym sie nie zdecydował na spawanie i szpachlowanie czegokolwiek w mojej niuni. Będzie dobrze nie zrobię jej krzywdy nie bójta żaby. 

Cytryk M3