Przestroga!!! - Elektromechanika Silniki Nietypowe Krzywaczka
Re: Przestroga!!! - Elektromechanika Silniki Nietypowe Krzywaczka
Zaworki solenoid siłowników vanos były przecież Twoje ja je tylko myłem w myjce ultradźwiękowej więc nie wiem dlaczego sie o nie czepiasz?
napisz do mnie na priv bo jestem Ciekaw co było z tym wałem nie tak , chce poruszyć temat.
napisz do mnie na priv bo jestem Ciekaw co było z tym wałem nie tak , chce poruszyć temat.
Jeżeli nie chciałeś już u mnie usługi gwarancyjnej to to rozumiem, ale nie rozumiem tego, dlaczego nie wziąłeś rzeczoznawcy, dlaczego nie podjechałeś z tym samochodem żebym to rozebrał zobaczył, i rozwiązał problem tylko od razu mi pisałeś że mam Ci oddać pieniądze. Jest możliwość oczywiście zwrotu pieniedzy ale nie na takich zasadach, tak to można każdemu napisać a samochód dalej użytkować , mój kolega miał dokładnie taki właśnie przypadek , niezadowolony klient który samochodu cały czas użytkował a chciał częśc pieniędzy z powrotem. Wiesz nna ile sposobów można źle zamontować silnik w takim BMW? i że zły montaż doprowadza do zatarcia motoru? nie mówie ze w tym przypadku tak było ale jak tego nie wiem ja tego nie stwierdziłem, nie moge wierzyć każdemu klientowi i zwracać mu pieniędzy bez weryfikacji własnej lub chociaż rzeczoznawcy.
Piotr,naprawdę bardzo szlachetne że po ponad trzech latach wyrażasz chęć podjęcia rozmowy ale oboje wiemy że to zawracanie dupy i strata mojego czasu. Wystarczająco dużo czasu straciłem na próby kontaktu z Tobą oraz pieniędzy w czasie kiedy temat był na widelcu. Teraz już jest po frytkach.Nie mam zamiaru babrać się w te gierki. Dobrze że rozumiesz iż nie miałem ochoty serwisować u Ciebie usterki dlatego że oboje dobrze wiemy ile by u Ciebie auto stało i co by z tego było. Motor od Ciebie przyjechał, został włożony i się zapierdolił przy próbie odpowietrzenia vanosow. O to cała historia.
To juz nie rozumiem , chcesz odzyskac swoje czy chcesz tylko pisać na mnie bzdury w necie?
Hahaha... Piotr, ja chciałem odzyskać swoje wtedy kiedy temat był gorący ale Ty na mnie położyłeś knagę. Nie tylko na mnie ale i na mój zespół który zajmował się moim autem. Napisałem Tobie już że te pieiadze odrobiłem więc teraz ja kładę na Ciebie i Twoją propozycje.
- ByloKiedysV10
- Auto: M5
Dlaczego, dlaczego, dlaczego....
Dlatego, ze jestes pierdolonym oszustem. Nic co wyszlo z twoich plugawych ust nie bylo prawdziwe. Zerujesz na tym, ze proces reklamacji jest niemozliwy a sprawa w sadzie bedzie sie ciagnac latami. Ludzie chca zyc a nie uzerac sie z taka pataologia jak ty, Dziedzic.
Udostepnianie twoich danych jest jak najbardziej legalne. Sam to zrobiles matole. To plucie ktore tu uskuteczniasz swiadzczy tylko o tym, ze nie tylko jestes oszustem ale i skonczonym debilem. Chcesz pozywac ludzi? Pozwij CEIDG.
Tysiace silnikow? Chlopie cos ty bral.
Panowie, gdyby mialo dojsc do pozwu zbiorowego, to ja chetnie. Bo ten debil i oszust zrobil mi takiego gowno a nie silnik ze dlugo by opowiadac. Sprawdzilem wlasnie dokumentacje na dysku i mam ciagle wszystko - zdjecia, analizy, itp. Tak Piotrus, ktos sie wysilil i rozebral ten szajs ktory zrobiles i zrobil dokuumentacje.
Nikt tu z toba nie bedzie dyskutowal, bo kazdy kto mial z toba doczynienia wie jaka gnida jestes. I jakie gowno ludziom wciskasz.
Polemika nie ma senu, kazdy co tu pisze to tylko po to, zeby dorzucic cegielke, "mnie tez ten gnoj oszukal", ku przestrodze innym.
Dlatego, ze jestes pierdolonym oszustem. Nic co wyszlo z twoich plugawych ust nie bylo prawdziwe. Zerujesz na tym, ze proces reklamacji jest niemozliwy a sprawa w sadzie bedzie sie ciagnac latami. Ludzie chca zyc a nie uzerac sie z taka pataologia jak ty, Dziedzic.
Udostepnianie twoich danych jest jak najbardziej legalne. Sam to zrobiles matole. To plucie ktore tu uskuteczniasz swiadzczy tylko o tym, ze nie tylko jestes oszustem ale i skonczonym debilem. Chcesz pozywac ludzi? Pozwij CEIDG.
Tysiace silnikow? Chlopie cos ty bral.

Panowie, gdyby mialo dojsc do pozwu zbiorowego, to ja chetnie. Bo ten debil i oszust zrobil mi takiego gowno a nie silnik ze dlugo by opowiadac. Sprawdzilem wlasnie dokumentacje na dysku i mam ciagle wszystko - zdjecia, analizy, itp. Tak Piotrus, ktos sie wysilil i rozebral ten szajs ktory zrobiles i zrobil dokuumentacje.
Nikt tu z toba nie bedzie dyskutowal, bo kazdy kto mial z toba doczynienia wie jaka gnida jestes. I jakie gowno ludziom wciskasz.
Polemika nie ma senu, kazdy co tu pisze to tylko po to, zeby dorzucic cegielke, "mnie tez ten gnoj oszukal", ku przestrodze innym.
Oj chłopie Ty dopiero bekiesz za to ja Ci dam gnoja!!!
- ByloKiedysV10
- Auto: M5
Budowales gowniany zlom, ktory komus jebnie w trasie. Ale co tam, wazne zeby sie hajs zgadzal, bedziesz sie mogl pochwalic Ferrari na fejsbooku co nie? Biznes-kurwa-man w najgorszej postaci.
Temat póki co się wyczerpał. Widzę, że Admina ani Moda chwilowo z nami nie ma więc tymczasowo zamykam. Jak ktoś będzie chciał wnieść coś merytorycznego to proszę o PW bezpośrednio do nich ws odblokowania wątku.