Panewki zestaw.
Re: Panewki zestaw.
Samkchod z USA i bez informacji o tym, że ktoś wcześniej wymieniał. Myślicie, że to możliwe?
tak u mnie wygladaja zmienione przy przebiegu 164tys a w ksiazce mam zapsane ze przy 118tys w 2012 byly robione w ASO, dosc mocno zuzyte jak na 46tys km https://postimg.cc/2VP4C9Lr
musial być strasznie palowany ze po takim przebiegu taki stan panewek. u mnie byly lepsze po 130tys. teraz mam 140tys i tak mysle, zeby przy 180 znowu wymienic. czyli za jakies 5 lat 

e63 M6 lci
Witam
Dopiero co stałem się szczęśliwym posiadaczem M3e92. Mam przejechane 85 tyś i chciał bym dla bezpieczeństwa wymienić panewki, jednakże nie znam dobrych warsztatów. Jesteście w stanie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony? Nie musi być blisko- zależy mi na warsztacie z renomą.
Dopiero co stałem się szczęśliwym posiadaczem M3e92. Mam przejechane 85 tyś i chciał bym dla bezpieczeństwa wymienić panewki, jednakże nie znam dobrych warsztatów. Jesteście w stanie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony? Nie musi być blisko- zależy mi na warsztacie z renomą.
Witam, wymieniłem panewki w swojej M3 E92 M3 2011 DKG
Przy 104 tyś tak wyglądały
poduszki silnika też śmietnik
śrubki miski stare, śruby korbowodów i panewki oryginalne z aso, olej MOTUL
nie mogę dodać zdjęcia !?
Przy 104 tyś tak wyglądały
poduszki silnika też śmietnik
śrubki miski stare, śruby korbowodów i panewki oryginalne z aso, olej MOTUL
nie mogę dodać zdjęcia !?
Wrzuc na zewnetrzny serwer i wklej linki.