M3 odebrane od detalingu. Lakier przeszedł kilku etapową korektę z szybami i lampami. Cały przód został oklejony folia ppf od flexishield. Maska zderzak przedni lampy maska cała błotniki przednie do połowy, wszystkie nadkola listwy Dolne tak samo wneki klamek załadunek bagażnika dach cały carbonowy lusterka nerki. Ochrona i gwarancja na 10 lat. Nałożona została też powłoka ceramiczna od car pro quartz profesional na 5 lat. Felgi też zostały zabezpieczone powłoką ceramiczną od car pro:
calkowity odjazd, CS robi niemożliwą robotę. Ta kiera z tymi łopatkami i czerwonym przyciskiem... Miazga. Ten kolor jest po prostu genialny, w cieniu granatowy, w słońcu błękit. Obłęd.
Jeden fotel ogarnienty nie było to łatwe składa się go na bazie originalnej szyny od fotela i szyn przesownych od recaro oraz mocowań pod e92 m3. Mega to siedzi teraz
Mam szersze opony założone niż seria 255/35 i 275/35 przód mam 15 tył 12 mm h&r. Jak seria opona to wcześniej miałem 15 mm nic przy każdym setupie nie ociera itp