Przejechałem na te chwile parenascie km I dźwięk oraz sama reakcja silnika na gaz bardzo mi się podoba tak wiec jestem już zadowolony

Masz sam program w aucie czy cos z wydechem robione ?galazka_m3 pisze: ↑śr cze 12, 2019 11:14Ja robiłem soft w TC-Performance i jestem bardzo zadowolony, zero problemów a czas od 100-200 spadł z 10,6 do 9,3. Startuje emką w wyścigach na 1/4 mili i naprawde ludzie są zdziwieni jak na wolnossący silnik to idzieObjechałem bez problemu corvette 2014r 6,2 470 km, mercedesa slk 55 amg, mercedesa e63 amg, mustangi 5.0 V8
Czas na 1/4 mili najlepszy 12.482
![]()
Decat robiłem we Wrocławiu w BMW Expert, Oprogramowanie i soft skrzyni od GTS wgrywałem w Lubinie w Bimmer Diag, a program, skasowanie sond z komputera żeby check się nie świecił i zdjęcie kagańca bo v-max miałem 270 km/h w TC-performance w Łodzi.(najwięcej udało mi się rozbujać do 320 km/h, delikatnie jeszcze szła ale drogi brakło)Scarface1987 pisze: ↑czw cze 13, 2019 13:43I to wszystko robiłeś u tc performance?
Ja mam filtr k&n nie wiem czy on jest gorszy od bmc?
Druga sprawa, ze przed założeniem wydechu całego miałem średnie spalanie 16/17 oczywiście przy spokojnej jeździe a teraz mam nadal 23/24 wiec nie wiem co mi dał ten niby soft u nich? Wydawało mi się ze powinno to zoptymalizować prace silnika spalanie itd by było lepiej a tu widzę picka kszok
Ps. Sądzicie ze ta temperatura jest wykładnikiem takiej niskiej mocy w trakcie hamowania?