Klientów też za dużo nie ma na M///, wiec nie raz trzeba zejść z ceną zeby sprzedać...--==maly==---- pisze:Panowie no już nie przesadzajmy jaki to może być samochód 2005r za 70tyś?
Wiadomo,że cudów nie ma dobre 2005 musi kosztować w okolicy 100tyś zł.
abdul pisze:Hej,
Wlaśnie wróciłem z długiej podrózy z Wrocławia gdzie bylem ogladac ten egzemplarz :
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11968339
Na zdjęciach jak to na zdjęciach wszystko cacy i pieknie,ale do konkretów.
Miała być niby malowana po gradobiciu....
Na calym aucie lakier ok 300mikronow
Na slupkach przednich na wysokości szyberdachu zaczely sie cyrki i wartości z kosmosu 1500mikronów az do utraty skali w mierniku.
Na dachu kilka placków po 1300-1500mikronow.
Prawy blotnik tyl tez w granicach 1200-1500mq
Drzwi otwieraja sie z trudem trzeba naprawde mocno szarpac (cos z klamkami z jednej i drugiej strony)
Uszczelki przy drzwiach postrzepione i nadaja sie do wymiany.
Opony kpl do wymiany,tarcze przod tez do wymiany....
To tak z grubsza co pamietam.Odradzam jechania taki kawal drogi zeby naciac sie na mine.
P.S musze jeszcze wspomniec o handlowcu ktory wyjezdzajac na polsprzegle trzymal obroty w granicach 4-5tys obr/min co przy zimnym motorze nadaje mu raczej miano "kata"
To by bylo na tyle,a ja szukam dalej
Pozdrawiam
Abdul
ja ją oglądałem, sprowadzona ze Szwajcarii przez poprzedniego własciciela, serwisowana non stop, była robiona z przodu, poprzednik rozbił, obecny wlasciciel kupil, zrobił w serwisie Stando/Wrocław, faktury są na ponad 20kPLN, maska nowa, zderzak przod nowy, ale komora silnika ok, wymieniane były jedynie pierdoły z przodu.
Użytkownik Tomcio ma trochę większą wiedzę na temat tego egzemplarzaUmiar pisze:ja ją oglądałem, sprowadzona ze Szwajcarii przez poprzedniego własciciela, serwisowana non stop, była robiona z przodu, poprzednik rozbił, obecny wlasciciel kupil, zrobił w serwisie Stando/Wrocław, faktury są na ponad 20kPLN, maska nowa, zderzak przod nowy, ale komora silnika ok, wymieniane były jedynie pierdoły z przodu.
Wnętrze ładne, zdjęcia nie kłamią, zadbane, oczywiscie delikatne przetarcia na fotelu kierowcy są, ale do przyjęcia. Tarcze przod i klocki nowe, wszystko w Stadno - faktury. Opony moze do konca sezonu wystarczą. Zimą podobno nieeksploatowany - wogole mało jeżdzone auto, takie miałem wrażenie. Felgi w stanie zadowalającym.
Jazda: skrzynia zmienia ładnie, probowałem róznych konfiguracji szybkosci zmiany-obroty, reakcje z niskich obrotów na wysokim biegu, zmiany przy wysokich obrotach, moim zdaniem było ok. Wyczuwałem lekki rezonans układu wydechowego ale może ten typ tak ma. Generalnie bardzo fajny egzemplarz, wart swojej ceny, szukam nieco innej konfiguracji kolorystycznej wiec nie kupilem, ale polecam obejrzec. Nie mam miernika grubosci lakieru wiec wszystko co pisze opieram na wlasnych ogledzinach i oswaidczeniach sprzedawcy.
pozdrawiam
Umiar