Koko -->> M5 E39 Carbonschwarz
Re: Koko -->> M5 E39 Carbonschwarz
Piękny start Uciążliwe będzie ale dla innych uczestników ruchu fakt trochę czasami mogło by być ciszej ale ja tam bym gęby jej nie zamykał
Ten wydech strasznie męczy. Miałem delikatnie ciszej i nie dało się wytrzymać, w szczególności w trasie.
Oryginalne części nowe BMW!!!
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Chyba jednak będzie lift ;-) Podoba mi się ten ryjek
Po lifcie wygląda dużo dużo dużo lepiej na plus.... A z tyłu jak montujesz lampy po lifcie bo mam e39 i nie wiem jak to zrobić może byś to opisał?
-
- Auto: E39M5 E60M5 E93 335i E39 V8
z tyłu są ledy trzeba albo emulator albo zachachmęcić z prądem zeby błędu nie wywalało
Wymieniłem moduł LCM na poliftowy i nic nie wywalaKarolToJA pisze:z tyłu są ledy trzeba albo emulator albo zachachmęcić z prądem zeby błędu nie wywalało
Na chwilę obecną wygląda tak.
Wymieniłem także LCM na poliftowy i jutro go przekoduję bo wyskoczyła mi kropka na liczniku
W planach na ten tydzień mam zdjąć zderzak, skleić go i pomalować razem z obudowami lusterek
A lampy pasują czy trzeba tam coś pokombinować żeby je włożyć? I jakieś przejściówki by podłączyć trzeba mieć bo chyba jeden kabel jest więcej? Z góry dziękuję.
Troche jest rzezby z lampami ale ja to rozpracowałem tak zeby bylo jak najmniej inwazyjnie dla budy.
Lampa byla podcieta metodą prób i błędów tak zeby dobrze pasowala na ori uszczelce. Faktycznie zostaje jeden kabel po przerobieniu kostki na poliftową ale w niczym to nie przeszkadza. Dodatkowo wrzucony jest oryginalny poliftowy modul swiateł aby nie bylo bledow, musze go tylko przekodowac pod swoj vin auta
Lampa byla podcieta metodą prób i błędów tak zeby dobrze pasowala na ori uszczelce. Faktycznie zostaje jeden kabel po przerobieniu kostki na poliftową ale w niczym to nie przeszkadza. Dodatkowo wrzucony jest oryginalny poliftowy modul swiateł aby nie bylo bledow, musze go tylko przekodowac pod swoj vin auta
Ok będę się bawił jak coś to będę jeszcze pytać dziękuję z góry.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Od razu lepiej. Wóz młodszy o 5 lat
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
-
- Auto: M3 E46,E30 S50
Jeszcze dużą navi wrzucić i będzie gut.
Trafiły się takie fele w dobrej kasie to założyłem :hyhy:
OZ Nova 8,5 cali przód ET6 i 10 cali tył ET 13
soryy ale z braku czasu szybkie foty telefonem :wstyd:
OZ Nova 8,5 cali przód ET6 i 10 cali tył ET 13
soryy ale z braku czasu szybkie foty telefonem :wstyd:
Na ori dużo lepiej wg mnie ale o gustach się nie dyskutuje ma się Tobie podobać...
Też jestem podobnego zdania, że M5 to albo na ori feldze albo na jakims kozaku 3tlg...
Takie moje zdanie, ale Łukasz zrobi rozpierdol jeszcze pewnie w tym sezonie z jakimś męskim kołem.
Takie moje zdanie, ale Łukasz zrobi rozpierdol jeszcze pewnie w tym sezonie z jakimś męskim kołem.
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Koło tanio sie trafiło to jest ;-) s65 lezą uzbrojone w drugi kompet opon gotowe do założenia. Jestem znany z czestej zmiany felg ale s65 do eMy zostaną w garazu ;-)