Witam,
Od długiego czasu rozglądam się za m3 w wersji coupe, zmęczony aukcjami allegro zakładam temat tutaj.
Lista życzeń:
- auto ma być bez większych przygód, proste, konstrukcja nienaruszona. Auta lakierowane wchodzą w grę
- marzy mi się DKG, ale rozważę opcje dobrze wyposażonego manuala
- będzie to moje trzecie BMW, dwie poprzednie były czarne i troche rzygam już tym kolorem (wszystko co inne bedzie mile widziane)
- auta powyżej 120k tylko z wymienionymi panewkami
- preferuje wersje EUR
Budżet 150k, ale jestem w stanie troche go rozszerzyć jeżeli znajdzie się konkretna sztuka.
[Kupię] M3 e92
Re: [Kupię] M3 e92
Popatrz na mobile.de jest sporo m3 e92 myślę że do kwoty 150 tys zł spokojnie kupisz.
Szukaj dkg miałem e92 manual i później dkg to wg mnie jeśli chodzi o ten model to tylko dkg dużo lepsze.
Pozdrawiam
Szukaj dkg miałem e92 manual i później dkg to wg mnie jeśli chodzi o ten model to tylko dkg dużo lepsze.
Pozdrawiam
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m3-co ... yVUbB.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta z opisu i ze zdjęć wygląda ciekawie.
Musisz szukać najlepiej jeździć i oglądać.
Jak jest coś blisko mnie mogę pomóc i podjechać obejrzeć.
Pozdrawiam
Ta z opisu i ze zdjęć wygląda ciekawie.
Musisz szukać najlepiej jeździć i oglądać.
Jak jest coś blisko mnie mogę pomóc i podjechać obejrzeć.
Pozdrawiam
Hej OLSZI,
dzięki za odp. Ta którą pokazałeś jest z DUBAJU, gościu zrobił nią 50km i nic więcej nie wie. Auto kupione na handel 150 k panewki pewnie nie zrobione.
Jak nic nie znajde w PL to wtedy pozostaje wycieczka na zachód
dzięki za odp. Ta którą pokazałeś jest z DUBAJU, gościu zrobił nią 50km i nic więcej nie wie. Auto kupione na handel 150 k panewki pewnie nie zrobione.
Jak nic nie znajde w PL to wtedy pozostaje wycieczka na zachód

jak idą poszukiwania? 

Auto kupione. Temat do zamknięcia