Zna ktos historie tego auta?? Albo chociaz ogladal je z bliska??
Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Bombel popytaj na bemka-klub.pl jak sie nie myle wlasciciel kalina,autko troche opisane w galeriiBombel pisze:Zna ktos historie tego auta?? Albo chociaz ogladal je z bliska??
Tez o nia pytalem na sr.pl. Forum o ktorym mowisz niestety nie dziala(przynajmniej u mnie).
pzdr
pzdr
Czy przypadkiem nie są to resztki Mandaryny KeyseraIdzik pisze:http://www.allegro.pl/item409530126_kar ... m3e30.html
jakby ktoś z e30 chciałby M-looka

Jest. Szkoda, że auto tak skończyło.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5999183
Fajna taka biala, okazuje sie, ze po sasiedzku u mnie na ulicy
Fajna taka biala, okazuje sie, ze po sasiedzku u mnie na ulicy

Cześć. Co myślicie o tej? http://otomoto.pl/bmw-m3-stan-idealny-C5893961.html
Scuderia!!!
przebieg to skandal. spokojnie dwójki zapomniał przeed ta 7xxxx. zreszta fotel kierowcy to potwierdza. brak znaczka na masce i szeroka nerka w 93roku moga, ale nie musza swiadczyc że byla kiedys dziabnięta. za to drzwi kierowcy i chyba blotnik przedni byly malowane. cena nizsza niz za dobre 328 wiec pelen optymizmu nei jestem.
Ja to bym bral w ciemno za taka kase
Jak sie nie da uratowac, to na czesci by byla.

Pomógłby mi ktoś z Was ją obejrzeć? Do końca października muszę siedzieć w domku w Ustroniu, gdzie nie ma jak neta podłączyć, a w mieście kafejka czynna tylko do 17.00 więc chętnego do pomagania;) prosiłbym o kontakt 510441161, chyba że poczekam do jutra. Fajnie się odwdzięczę;)
Pozdr
Pozdr
Scuderia!!!
ona kosztowala w granicach 17 jak pierwszy raz nia ogladalem a teraz kosztuje 12 czy ja za duzo pije???
apropos tej za 12500...
oglądałem dziś i nie wiem czy byłby ktoś w stanie za to 10k położyć...
pominąć można już fakt że ktoś kto to łatał rozrobił sobie szpachle w betoniarce, i to że lewa strona zawieszenia nie została naprawiona po dzwonie - koła zapadnięte w nadwoziu...
zawodnik odpalił na moją prośbę i trzyma ja 2,5-3k obrotów, silnik kicha, prycha, mówie żeby otworzył maske, podchodze otwieram i... ledwo odskoczyłem od strumienia benzyny sikającego z listwy zasilającej, zero płynu chłodzącego w układzie, z serwa leje się jak ze świniaka, w gumie łączącej kolektor ssący dziura wielkości dłoni...
z resztą jak kogoś nadal interesuje ta okazja piszcie, chetnie poopowiadam
oglądałem dziś i nie wiem czy byłby ktoś w stanie za to 10k położyć...
pominąć można już fakt że ktoś kto to łatał rozrobił sobie szpachle w betoniarce, i to że lewa strona zawieszenia nie została naprawiona po dzwonie - koła zapadnięte w nadwoziu...
zawodnik odpalił na moją prośbę i trzyma ja 2,5-3k obrotów, silnik kicha, prycha, mówie żeby otworzył maske, podchodze otwieram i... ledwo odskoczyłem od strumienia benzyny sikającego z listwy zasilającej, zero płynu chłodzącego w układzie, z serwa leje się jak ze świniaka, w gumie łączącej kolektor ssący dziura wielkości dłoni...
z resztą jak kogoś nadal interesuje ta okazja piszcie, chetnie poopowiadam

No Fear - No Fun!
I w ten oto sposób SyTy uratował mój czas i dudki;) Dzięki stary!
Widzę, że okazji w M-kach nie ma, a niektórzy sprzedający to świnie nie ludzie pisząc w ogłoszeniu "M3 w stanie idealnym" buahahaha
Już w niedzielę jadę na kilka miechów do Niemczech doszporować kasę do porządnej, zadbanej E36 3.0 a może i 3.2
Jeszcze raz dzięki SyTy! Masz u mnie beczkę Heinekena:)

Widzę, że okazji w M-kach nie ma, a niektórzy sprzedający to świnie nie ludzie pisząc w ogłoszeniu "M3 w stanie idealnym" buahahaha

Już w niedzielę jadę na kilka miechów do Niemczech doszporować kasę do porządnej, zadbanej E36 3.0 a może i 3.2

Jeszcze raz dzięki SyTy! Masz u mnie beczkę Heinekena:)
Scuderia!!!
-
- Kontakt:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5508465
Jak ktos szuka takiej to gorąco polecam, mka kolegi ,moze nie ma wyposazenia ale naprawde nie ma sie czego doczepic, przebieg 100% jest warta swej ceny
Jak ktos szuka takiej to gorąco polecam, mka kolegi ,moze nie ma wyposazenia ale naprawde nie ma sie czego doczepic, przebieg 100% jest warta swej ceny
Pietrek///M3