E46 M3 SMG Europa
Re: E46 M3 SMG Europa
Dokładnie tysiące zdjęć dosłanych itp gadanie a na końcu dojechać nie można..... Albo chcą żeby opuścić przez telefon z ceny a itak nie przyjadą...
Nawet szkoda komentować.... Widzę wszyscy mieliśmy podobnie... Najlepsze ile pali i czy żona albo wojek albo Dziadek da radę tym też pojechać... Hehehe
Pozdrawiam
Nawet szkoda komentować.... Widzę wszyscy mieliśmy podobnie... Najlepsze ile pali i czy żona albo wojek albo Dziadek da radę tym też pojechać... Hehehe
Pozdrawiam
znam to auto. gdybym szukał auto do sportu to brałbym bez pitolenia. większość kosztogennych rzeczy ogarnięta. kto nie miał emki ten nie wie ile to faktycznie kosztuje.
Chyba to samo auto... a przebieg myk juz 198tysi z 201000 z lutego
http://allegro.pl/bmw-m3-europa-doinwes ... 09175.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://allegro.pl/bmw-m3-europa-doinwes ... 09175.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No i na prawdę masz z tym problem? Ogłoszenie na allegro wystawiał kolega jak mnie nie było w Polsce i nie miałem czasu się tym zająć. Prawdziwy przebieg 201.000 i cały czas rośnie.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Wyczuwam tu raczej zabieg marketingowy 
Ale przy tak małej różnicy nie wiem czy sam bym tak nie zrobił.

Ale przy tak małej różnicy nie wiem czy sam bym tak nie zrobił.
sprzedanie tego samochodu nie będzie takie łatwe , chyba że ktoś to łyknie do portu na tor itp ...
ładnie ktoś miał nasrane by malować w inny kolor ..
ładnie ktoś miał nasrane by malować w inny kolor ..
Ja juz nie mam problemu... szukam dalej nie modzonej M3ki . Opis o naprawach tez pisal kolega z glowy ?alenowleg pisze:No i na prawdę masz z tym problem? Ogłoszenie na allegro wystawiał kolega jak mnie nie było w Polsce i nie miałem czasu się tym zająć. Prawdziwy przebieg 201.000 i cały czas rośnie.

tak, wszystko sobie wymyślił...