Mnie oprócz kosztów paliwa boli też częstość zaglądania na stacje benzynową... No ale coś za cos jak zawsze w życiu

I koniecznie przejedź się jakimś M5, bo SMG nie wszystkim pasuje. Często jest o elemtent, który decyduje o zakupie.
100 tys na 4/5 lata to jest 20-25 tys. rocznie.Dziewon pisze: Pewnie tarcze i klocki to też tmt bajka.Zużycie i koszta?
Mimo wszystko większośc 4-5letnich M5 E60 na allegro ma około 100tyś km więc ludzie nawet dużo tym jeżdżą.
pozdr
333 kuce ? ale o czym Ty piszesz ?toM3k pisze:Temat dyskusyjny. 333 Kuce mi nie wystarczą, a m3 mi się nie podoba choć tam spalanie bym zaakceptował.
Zapewne o swojej 645rypik pisze:333 kuce ? ale o czym Ty piszesz ?toM3k pisze:Temat dyskusyjny. 333 Kuce mi nie wystarczą, a m3 mi się nie podoba choć tam spalanie bym zaakceptował.
Dokładnie,ja tez mam drugie auto,na weekend.100tys na 4 lata to chyba autem na codzieńMatej79 pisze:Nie każdy lata Emką codziennie więc z przebiegiem może byc różnie. Ja na przykład używam tylko w weekendy a w tygodniu latam 530d