M Track Day #23, niedziela 22.11.2009, Tor Lublin
Re: M Track Day #23, niedziela 22.11.2009, Tor Lublin
ok jade jak nie to po miescie sobie polatamy ......... jak ostatnio bylem to widzialem ze jest gdzie 

Tylko TYLNY NAPED ......... to jest wlasnie to co Tygrysy kochaja najbardziej!!!
Też jadę
, mam nadzieje tylko, że śnieg jeszcze nie spadnie

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Wyjaśniła się sprawa jazdy bokami. Zakaz zostaje podtrzymany, jednak zostało to dokładniej wyjasnione. Chodzi o ... mieszkańców okolicznych budynków i o hałas piszczących opon. Mieszkańcy podobno ciągle piszą skargi i dążą do likwidacji toru. Także nie da rady się dogadać z nikim, bo jak ktoś jeździ bokiem to zaraz zdjęcia zrobione na pobliskich balkonach lądują na biurku prezesa. Realnie patrząc wydaje mi się, że jak troche boków połapiemy to nic się nie stanie, ale napewno nie może być to myśl przewodnia wyjazdu. Niestety 
p.s. Ciekawi mnie tylko kto kupuje mieszkanie obok toru, a potem ma pretensje, że mu głośno

p.s. Ciekawi mnie tylko kto kupuje mieszkanie obok toru, a potem ma pretensje, że mu głośno

albo kto wydaje decyzję budowy toru niedaleko osiedla... ciekawe teraz co było pierwsze, jajko, czy kura?MaRoS pisze:p.s. Ciekawi mnie tylko kto kupuje mieszkanie obok toru, a potem ma pretensje, że mu głośno

Pierwszy był tor, a po długim okresie czasu deweloper kupił działki, wybudował bloki i obiecał kupującym, ze tor bedzie zamkniety.djset pisze:albo kto wydaje decyzję budowy toru niedaleko osiedla... ciekawe teraz co było pierwsze, jajko, czy kura?MaRoS pisze:p.s. Ciekawi mnie tylko kto kupuje mieszkanie obok toru, a potem ma pretensje, że mu głośno
-
ehh szkoda gadać na ten temat ponieważ w polsce jest malo torow i jeszcze do tego chcą ten zlikwidować taka jest własnie polska społeczniaki w końcu postawią na swoim i po torze.
!
p.s i tak już ten tor jest jakby w 50% zlikwidowany bo cała frajda to drift.
Pozdrawiam

p.s i tak już ten tor jest jakby w 50% zlikwidowany bo cała frajda to drift.
Pozdrawiam
no to deweloper zrobił ich w ch*jamsjk pisze:Pierwszy był tor, a po długim okresie czasu deweloper kupił działki, wybudował bloki i obiecał kupującym, ze tor bedzie zamkniety.

Wiecie co? Ręce, cycki i kalesony opadają!

ehhhh bo to Polska, bo to Polska... dokładnie jak msjk mówi pierwszy był tor. Poza tym ja nie rozumiem tych ludzi, imprezy są góra raz na tydzien, czasem w tygodniu jakies pojeżdzawki motorwe itp, jazdy są w dzień, wiec nie ma ciszy nocnej więc sobie w pupę te petycje powinni wsadzić! a tak Swoją drogą to ja bym chciał mieszkać przy torze! o!
zresztą podobna sprawa przecież na torze Poznan, co te wały pobudowali, tam znowu lotnisko robi 3 razy większy hałaś, ale jakoś im to nie przeszkadza ale tor owszem.... ehhh
zresztą podobna sprawa przecież na torze Poznan, co te wały pobudowali, tam znowu lotnisko robi 3 razy większy hałaś, ale jakoś im to nie przeszkadza ale tor owszem.... ehhh
- michalnowak1234
- Kontakt:
trzeba dewelopera dojechac
a pozniej wziasc ciotke halinke z wujkiem heńkiem z drugiej klatki do fury i pełna pi*da po torze
no a na powaznie to tor jest po to zeby po nim latac, a co nas to obchodzi ze komus glosno, jedynie glupio w stosunku do koordynatora toru czy kogos tam, jak ludzie sa tak glupi i naiwni ze im tor zlikwiduja to niech sie teraz mecza:D
PS nie trzeba latac bokiem zeby opony piszczaly

no a na powaznie to tor jest po to zeby po nim latac, a co nas to obchodzi ze komus glosno, jedynie glupio w stosunku do koordynatora toru czy kogos tam, jak ludzie sa tak glupi i naiwni ze im tor zlikwiduja to niech sie teraz mecza:D
PS nie trzeba latac bokiem zeby opony piszczaly
Akurat w lublinie z tego co pamiętam to najbardziej piszczą przy podsterowności. Więc w pewnym sensie wskazane jest latanie bokamimichalnowak1234 pisze:PS nie trzeba latac bokiem zeby opony piszczaly

Dokładnie, samo ruszanie z miejsca, czy hamowanie (nie wszyscy przecież muszą korzystać z ABSu) oraz głos naszych silników czy też układów wydechowych wydawać może czasem bardziej donośne odgłosy niż pisk opon w "delikatnym" uślizgu... Prawda?michalnowak1234 pisze:PS nie trzeba latac bokiem zeby opony piszczaly
- michalnowak1234
- Kontakt:
pewnie ze prawda
- michalnowak1234
- Kontakt:
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Lublin/6_10/
jakby wierzyc tej prognozie, to dla kazdego cos milego, troche sucho troche mokro
Pzdr
jakby wierzyc tej prognozie, to dla kazdego cos milego, troche sucho troche mokro
Pzdr

Ja patrzę zawsze na Onecie, jest tak jakby bardziej przejrzyście
http://pogoda.onet.pl/1,858,38,lublin,miasto.html

http://pogoda.onet.pl/1,858,38,lublin,miasto.html