Z3 Coupe M-Power
Re: Z3 Coupe M-Power
Tyle co para amorków w ASO
Do twojego użytku chyba najlepsza opcje, szczególnie za tą cenę. Regulacja fajna rzecz, ale tylko pod warunkiem że chce ci się w to bawić. W innym wypadku to zbędny bajer.
Do twojego użytku chyba najlepsza opcje, szczególnie za tą cenę. Regulacja fajna rzecz, ale tylko pod warunkiem że chce ci się w to bawić. W innym wypadku to zbędny bajer.
mam zamiar ustawic raz i juz nie ruszacm a na glebie mi nie zalezy. powinno byc lepiej niz na serii.
Myślałem o regulacji tłumienia
...
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2013 00:21 przez wania, łącznie zmieniany 1 raz.
W takim brudnym ubraniu na skory?
A fuj
A fuj
jackson, juz wrocil nic grubego, jak sie wszystko posklada zapodam fote...
Krystian, "wypsikal" sie kompresorem zanim usiadl wiec skora nic sie nie stalo a i tak sa czarne
Krystian, "wypsikal" sie kompresorem zanim usiadl wiec skora nic sie nie stalo a i tak sa czarne
Wania, powodzenia
już niedługo też mnie to czeka
już niedługo też mnie to czeka
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Jeden zabieg "Gliptonem" i po roboczym ubraniu na skórach nie będzie śladu
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Fajnie wygląda w wersji "stripped"
Sugeruje jakoś po ludzku zabezpieczyć wnętrze skoro nie ma szyb i drzwi, bo potem juz nigdy tego nie doprowadzisz do ładu, i zawsze będzie syf i auto jak od złomiarza......
Pozdrówka!
Ładnie Waniek kaloszka rozpieszczasz;) będzie się trzeba w końcu ustawić na jakieś oglądanie podziwianie po tych zabiegach.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
dokładnie, bo aż serce boliboogie pisze:Sugeruje jakoś po ludzku zabezpieczyć wnętrze skoro nie ma szyb i drzwi, bo potem juz nigdy tego nie doprowadzisz do ładu, i zawsze będzie syf i auto jak od złomiarza......
ALPINA D3 020