Lassie

wiem, że to drobiazg.
Powiem tak, to moje 11 BMW. a Pierwsza eMka.
Odebrałem tysiące tel odnośnie aut. I dużo klientów przyjeżdzało oglądać samochody.
Wolę powiedzieć wprost co i jak jest, mam dokładne zdjęcia bo nie chce by później mnie ktoś wyzywał od oszustów, złodzieji itd. a tak zdażyło mi się już raz ponieważ sprzedałem e90 i nastepnego dnia facet chciał ją oddać, mimo iż wiedział, że auto bylo malowane ( nie miał czujnika, ale z grzeczności powiedziałem o tym, bo tak to nie wiedzial)... dzwonił i straszył niewiadomo kim, bo jego mechanik powiedzial, że auto musiało byc uszkodzone bardziej niż mu się wydaje... (w opisie nie bylo, bezwypadkowe, wymieniane miała drzwi i blotnik lewy przedni)
Także wolę powiedziec wprost, tym bardziej, że to forum, tutaj każdy zna się na rzeczy, a niechce sobie zepsuć reputacji.
Cena 55 tys. Oczywiście do negocjacji, oczywiście na sms typu "45 tys daje i biore" nie odpisuje, ale wiadomo, że kilka tys, można urwać z ceny, a przyznam szczerze, że cieżko się do czegoś przyczepić. żadne oslony nie są połamane, nic nie przytarte, może pod spodem przedniego zderzaka o jakiś krawężnik zachaczyła dziewczyna, co jest niewidoczne kompletnie.