Git. Do zobaczenia!Bombel pisze:8.15 na wylocie tam gdzie ostatnio.Pawel pisze:Ja jadę. O której chcesz wyjechać? Proponuję ok. 8.15, tak żeby za bardzo nie gnać.Bombel pisze:Jedzie ktos z Radomia lub przez Radom?? Pawel?? 69?? chudy??![]()
Może ktoś jeszcze się dołączy?
M Track Day 10, sobota 23.02.08, tor Lublin
Re: M Track Day 10, sobota 23.02.08, tor Lublin
hejki,
my tez wpadniemy jutro do lublina
my tez wpadniemy jutro do lublina

Był cholerny wiatr, i bardzo trudno było robić zdjęcia
pokazuje kilka fajniejszych...
Jeśli nie ten dział to sorka.
Pzdr.

Jeśli nie ten dział to sorka.
Pzdr.

Dzięki wielkie dla wszystkich. Impreza jak zwykle super. 

niestety nie udalo mi sie dotrzec
jak ustawiliscie proby ? i jakie czasy ?

jak ustawiliscie proby ? i jakie czasy ?
Jak zwykle było bardzo fajnie. Jeżeli chodzi o jazdę na czas (jeździłem tylko tak bo po pierwsze driftować nie bardzo umiem, a po drugie bałem się o swoją eMke) jestem z siebie zadowolony (czasy były równe i nie odbiegały jakoś strasznie od czasów Osa czy Marosa). Wiatr był straszny zimno i w ogóle. Szkoda że niektórzy mieli pecha i uszkodzili trochę swoje sprzęty.
mój czas to 2:44
najlepszy był oczywiście Maros (2:41, albo 2:40 nie pamiętam)msjk pisze:i jakie czasy ?
mój czas to 2:44
Dzięki wszystkim za miłą zabawę! Sorry, że tak bez pożegnania, ale na samą myśl o powrocie do Radomia max 80 km/h odebrało mi apetyt.
Walczyłem z osłoną silnika całą drogę.
Fajnie było, bo każdy już zaczął ostro atakować zakręty bokami i było na co popatrzeć. Szkoda tylko, że te opony spędzały sen z powiek i strach było pojechać naprawdę grubo. No i oczywiście szkoda tych uszkodzonych zderzaków i innych plastików, czy też karbonów.
Gratulacje dla Marosa za kolejny pucharek!
Pablo, zawodowe zatrzymanie na pasach.
Pozdr.

Fajnie było, bo każdy już zaczął ostro atakować zakręty bokami i było na co popatrzeć. Szkoda tylko, że te opony spędzały sen z powiek i strach było pojechać naprawdę grubo. No i oczywiście szkoda tych uszkodzonych zderzaków i innych plastików, czy też karbonów.

Gratulacje dla Marosa za kolejny pucharek!
Pablo, zawodowe zatrzymanie na pasach.

Jeździliśmy tak jak ostatnio z długim łukiem na końcu tylko, że w jedną stronę (start w kierunku bloków). 3 okrążenia. Najlepszy czas pojedynczego to 53.XX s, dokładnie nie pamiętam.jak ustawiliscie proby ? i jakie czasy ?
Pozdr.
dzieki wszystkim za miłą zabawe było naprawde fantastycznie.......
chudy
heheh, chyba prawie nikt dziś nie jeździł na czasmsjk pisze: jak ustawiliscie proby ? i jakie czasy ?

Super było, bardzo mi się podobało. Dzięki wszystkim, dzięki też dla Bombla za lekcje jazdy bokiem

WZIĄŁEM CZYJEŚ NASADKI ANTYKRADZIEŻOWE DO ŚRÓB OD KOŁA W PUDEŁECZKU, NAPISAĆ CZYJE TO ODDAM

ps. Pablo, jak tam postój w drodze powrotnej ? Masz jeszcze prawko ?

Bylo 16 M-ek !!! Niektore na chwile, niektore nie jezdzily ale to chyba jeden z najliczniejszych trackday'ow 
Co za idiotyczny pomysl z ustawieniem tych opon wzdluz toru. Ten kto to zrobil to jakis totalny kretyn, chyba nigdy nie jechal tam samochodem
Jak tak patrze na kartki z czasami (ktore zaraz zeskanuje) to praktycznie nie ma jak czasow porownac, niektorzy nie maja nawet jednego dobrego przejazdu
Trzeba chyba zmienic nazwe na M Drift Day 

Co za idiotyczny pomysl z ustawieniem tych opon wzdluz toru. Ten kto to zrobil to jakis totalny kretyn, chyba nigdy nie jechal tam samochodem

Jak tak patrze na kartki z czasami (ktore zaraz zeskanuje) to praktycznie nie ma jak czasow porownac, niektorzy nie maja nawet jednego dobrego przejazdu

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Niesamowity wyjazd, wielkie dzięki wszystkim za dobrą zabawe! 
Wiatr był, mi osobiście w robieniu zdjęc nie przeszkadzał, świeży sprzęt
zdał egzamin, 480 zdjęć, mam nadzieje, że upcham to w dwie płytki CD
Foty zgrywane, jeszcze dzisiaj oddam coś do tematu

Wiatr był, mi osobiście w robieniu zdjęc nie przeszkadzał, świeży sprzęt
zdał egzamin, 480 zdjęć, mam nadzieje, że upcham to w dwie płytki CD

Foty zgrywane, jeszcze dzisiaj oddam coś do tematu

Ja oczywiscie dolanczam sie do podziekowan bo bylo naprawde fajnie
Pomimo niezbyt udanego debiutu polknalem bakcyla.Co do "malych strat"to tylko umarlym sie nie zdarza
Najwazniejsze ze nikt nie "dusil" tylko odkrecalismy gaziki grubo 

Ku@#$., no mam jeszczeidzik pisze: ps. Pablo, jak tam postój w drodze powrotnej ? Masz jeszcze prawko ?

Fajnie było, w porównaniu z wczesnymi MDayami nastąpił zwrot o 180". Wtedy nikt nie jezdził bokiem (no prawie...), teraz nikt nie jezdzi na czas (no prawie..). Super.
17.01.11
Hehe dokładnie Mateush, chociaż powiem Ci, że Ty to i tak nie wiem jak to robisz, ale wszystkie opony omijaszmateush pisze: Co za idiotyczny pomysl z ustawieniem tych opon wzdluz toru. Ten kto to zrobil to jakis totalny kretyn, chyba nigdy nie jechal tam samochodem![]()

Ja niestety nie dałem rady i przedni zderzaczek jest połamany