M3 3.2 Smg Estorilblau
Re: M3 3.2 Smg Estorilblau
Witaj,
Gdzie można kupić taki zestaw?? Efekty wyglądają rewelacyjnie!
- Norberte30
- Auto: M3 e36 3.2 SMG Estoril
Kupiłem preparaty do renowacji, z dozą niepokoju co z tego wyjdzie zacząłem robić i wyszło znakomicie. Najważniejszy w tym wszystkim jest dobór koloru tapicerki, a jego pod zabrudzeniami nie widać. Najlepiej wysłać kawałek materiału/tapicerki np. zagłówek, aby firma zajmująca się tym dobrała odpowiednią barwę.
Ostatnio zmieniony wt gru 17, 2013 16:02 przez Norberte30, łącznie zmieniany 1 raz.
Norbert jest pięknie !! Bardzo fajnie działasz z samochodem i bardzo się cieszę że auto trafiło do Ciebie bo prace idą zdecydowanie we właściwym kierunku !
Pozdrawiamy razem z Magdą i czekamy na kolejne Up'y z prac .
Pozdrawiamy razem z Magdą i czekamy na kolejne Up'y z prac .
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Mój znajomy przez takie "domowe" zabawy z tapicerką narobił sobie niepotrzebnych wydatków, więc szacunek dla Ciebie za odwagę się należy ale w końcu co to za wyzwanie dla takiego pasjonata i miłośnika BMW
.

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Fajnie to wyszło
gratuluję.
Akurat środki firmy Lederzentrum są już szeroko przetestowane. Sam ich używałem w dwóch autach i byłem zadowolony.

Akurat środki firmy Lederzentrum są już szeroko przetestowane. Sam ich używałem w dwóch autach i byłem zadowolony.
Tam gdzie Ci polecalem, to jest ten sam producent. Mozna mu wyslac kawalek skory to dobierze odcien albo kupic gotowy barwnik wg nrusaron22 pisze:Witaj,
- Norberte30
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2014 16:49 przez Norberte30, łącznie zmieniany 1 raz.
Wg mnie efekt jest powalający. Szczególnie widać to na jasnym odcieniu skóry.
- Norberte30
Jestem bardzo zadowolony, dzisiaj zabieram się za element budzący najwięcej wątpliwości, czyli boczną część oparcia, od strony drzwi, która jest najbardziej wyeksploatowana. Na pewno pokażę efekt stare vs. nowe. Oprócz efektu wizualnego skóra jest też bardziej miękka, przyjemna, i nie taka śliska i świecąca jak to bywa nawet w stosunkowo nowych samochodach.
Wkleje podobne zdjecie - uzyty srodek Clin do szyb(alkohol), a potem nawilzanie. Poza tym wybrales najladniejsza czesc fotela, te srodki dopiero powinny pokazac moc w wypelnieniu i zamalowaniu tego zajazdu na boczku oparcia.
- Norberte30
Wg mnie efekt jest niesamowity, sam się takiego nie spodziewałem. wklejam zdjęcia boku oparcia, sami oceńcie.
PRZED:

PO:

PRZED:

PO:

Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2014 16:50 przez Norberte30, łącznie zmieniany 1 raz.
- Norberte30
Temat swojej eMy traktuję też jako swojego rodzaju dziennik działań i napraw przy samochodzie, tak żebym sam kiedyś mógł wspomóc się kiedy co i jak było robione. Niedawno eMka zawitała do allcar'a:

wymienione zostały wszystkie śruby mocujące wózek do podłogi i reszta potrzebnych rzeczy, uchwyt dyfra wkręcany do belki, wyglądał tak:

Dodatkowo zauważony delikatny luz na flanszy wał--dyfer - też wymieniony. Teraz już nie ma nawet milimetra luzu w napędach i zawiasie !
Pogoda nie zachwyca, więc ///M śpi, na nos troche przypruszyło:

Skompletowałem też trochę kosmetyków na wiosnę, żeby troche podziałać z lakierem

wymienione zostały wszystkie śruby mocujące wózek do podłogi i reszta potrzebnych rzeczy, uchwyt dyfra wkręcany do belki, wyglądał tak:

Dodatkowo zauważony delikatny luz na flanszy wał--dyfer - też wymieniony. Teraz już nie ma nawet milimetra luzu w napędach i zawiasie !
Pogoda nie zachwyca, więc ///M śpi, na nos troche przypruszyło:

Skompletowałem też trochę kosmetyków na wiosnę, żeby troche podziałać z lakierem

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Taki dziennik, to super sprawa. Nie dość, że pomocny dla Ciebie to jeszcze fajnie się ogląda innym. Nie wspomnę już o wspomnieniach jakie będziesz miał za jakiś czas przeglądając go od początku 
Fajne działania przy aucie

Fajne działania przy aucie

Również potwierdzam że taki dziennik po jakimś czasie fajnie się ogląda , miło się też robi że tak dbasz o moją byłą Eleonor , ten przegub wału nie ma łatwo z Smg bo za mojej kadencji był wymieniany dwa razy .
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Te paseczki na nerce jak dla mnie to pomylka.