ZAWIAS GWINT D2 RACING E39 M5
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZAWIAS GWINT D2 RACING E39 M5
Zawieszenie gwintowane D2 racing do e39 M5
cena 1750zł
jeszcze na aucie w trakcie demontażu
601640271 PW
cena 1750zł
jeszcze na aucie w trakcie demontażu
601640271 PW
Re: ZAWIAS GWINT D2 RACING E39 M5
Po demontażu, do zabrania.

Dlaczego sprzedajesz? Wrzuciles coś lepszego czy wrociles do serii? Pytam, bo jestem ciekaw jak sprawuje sie to zawieszenie w M5 w codziennym użytkowaniu. Bardzo trzepie na sandomierskich drogach
??

Sprzedaje bo dałem serje, Ja jestem zwolennikiem ori,
i tak też było w poprzednim moim M3, była obnirzona vogtlandami,
i powruciłe do ori, tak już mam.
Kwestja co kto lubi.
Podkreślam że 100% sprawne
i tak też było w poprzednim moim M3, była obnirzona vogtlandami,
i powruciłe do ori, tak już mam.

Kwestja co kto lubi.
Podkreślam że 100% sprawne
Sprzedam: Splitery carbon do m3 e9x
Zawieszenie jest naprawde przyzwoite.Greg pisze:Dlaczego sprzedajesz? Wrzuciles coś lepszego czy wrociles do serii? Pytam, bo jestem ciekaw jak sprawuje sie to zawieszenie w M5 w codziennym użytkowaniu. Bardzo trzepie na sandomierskich drogach??
Latam na identycznym. W porównaniu do seri to delikatnie trzepie

Ale najważniejsze jest ustawienie tego jak komu pasuje.
Ja po zamontowaniu tego zestawu miałem wracać do seri po dwóch dnniach jazdy po lublinie

Tylko założyłem jednocześnie koło 19 i ustawiałem gwint praktycznie tak jak mi się wizualnie podobało( gleba) a wiadomo że na naszych drogach jest to głupi pomysł

Postawiłem auto znajomemu mechanikowi co ustawiał kilkanaście różnych gwintów i ma spore pojęcie o tym.
Podniósł mi auto jakiś centymetr poustawiał jak należy i naprawde jak wsiadłem i się przejechałem to polubiłem ten zawias i jestem zadowolony

Polecam zakup bo to dobry zestawik a i cena Broddiego przyzwoita

BMW M5 01r CarbonBlack
Zestaw kompresora RK Autowerks S2
UUC V12 koło+sprzęgło
Kolektory, katy, x-pipe Supersprint
Wydechy Britalman
Zawieszenie: Gwint D2 Sport
Hamulce: Swap Przód i Tył BMW M6
Koła 19cali: Oryginał BMW M6
Zestaw kompresora RK Autowerks S2
UUC V12 koło+sprzęgło
Kolektory, katy, x-pipe Supersprint
Wydechy Britalman
Zawieszenie: Gwint D2 Sport
Hamulce: Swap Przód i Tył BMW M6
Koła 19cali: Oryginał BMW M6
Dokładnie, podstawa to fachowe ustawienie zawieszenia gwintowanegoPiotrekM5 pisze:Postawiłem auto znajomemu mechanikowi co ustawiał kilkanaście różnych gwintów i ma spore pojęcie o tym.
Podniósł mi auto jakiś centymetr poustawiał jak należy i naprawde jak wsiadłem i się przejechałem to polubiłem ten zawias i jestem zadowolony

Sprzedam: Splitery carbon do m3 e9x