M3 by tomek///M3
Re: M3 by tomek///M3
Na wstepie serdecznie witam wszystkich ///M maniakow
Nie czesto bywam na forum ale to juz niedlugo sie zmieni!Zainspirowalo mnie Tomek Twoje auto a raczej praca I pieniadze jakie w nie wlozyles.Mysle ze zrobiles kawal dobrej roboty!!!Wiem to bo sam walcze ze swoja Mka ponad 2 lata i czesto sie zastanawiam nad tym co kazdy mi powtarza "....czy nie prosciej i taniej byloby kupic E46 M3 niz inwestowac w E36???"Teraz jak juz auto jezdzi to wiem ze warto bylo czekac!!!!Widze ze zamontowales kierownice i hamulce od E46 M3.W zwiazku z tym mam pytanie :czy ta kierownica pasuje na wieloklin od e36 cz tez wymieniles cala kolumne i czy wymieniales rowniez piasty na e46 przy montazu hamulcow czy po prostu wszystko pasowalo od naszego modelu???

beemek pochwal się swoim autem..
Masz 3,0 czy 3,2?

Masz 3,0 czy 3,2?
I elektronika ogarnieta??beemek pisze:to jest M3 evo z 96roku z silnikiem 3.2 S54 z 2002
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
w zasadzie to to byl horror spedzajacy mi sen z powiek przez ostatnie 2 lata ale juz jest ok.Silnik wykreca wprawdzie tylko 6500rpm ale to kwestia najwyzej miesiaca i bedzie wszystko dzialac podrecznikowo 

A jaki masz wydech u siebie? Zostawiłeś od E36, czy coś kombinowałeś?beemek pisze:to jest M3 evo z 96roku z silnikiem 3.2 S54 z 2002
no i własnie w tym jest problem, silnik jeździ w trybie awaryjnym. u nas chyba nikt sobie z tym nei poradził. kolega kupił silnik z E46 do E36 ale nei wkadał całego tylko dół, gdyz ponoc jest z tym mega problem.beemek pisze:w zasadzie to to byl horror spedzajacy mi sen z powiek przez ostatnie 2 lata ale juz jest ok.Silnik wykreca wprawdzie tylko 6500rpm ale to kwestia najwyzej miesiaca i bedzie wszystko dzialac podrecznikowo
(Post do autora)
No ja nie wiem jak reszta ale ja to ciekaw jestem jakie sa dalsze losy tej pieknej ///M moze by jakies odswierzenie tego tematu???

Pozdrawiam!tomek///M3 pisze: Wzuce jeszcze opis i zdjecia jak byl skladany jesli znajde troche czasu bo to troche trwa.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Z tego co mi wiadomo to byl dzwonek i poszla na graty...
No nie niemorzliwe!!!!! taka sliczna sztuka cholera a co z lampkami przednimi i kolami wiesz moze????
Aaaa, nie. Pomylilo mi sie. To taka druga Tamka blekitna sie robila. Ta sprzedal chyba.Dino444 pisze:No nie niemorzliwe!!!!! taka sliczna sztuka cholera a co z lampkami przednimi i kolami wiesz moze????
A to ok bo szkoda by bylo rozbic takiego okaza
Ale temat to sie juz chyba zamknol w takim razie. A szkoda chetnie bym popatrzyl na jakies swieze foty tej slicznotki.