Nowe M1
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: Nowe M1
Napisz coś więcej.
Macie testówke?
Macie testówke?
OS, Twoja tez się chowa ??
Katalogowo wygląda jak M3 e46. Minimalnie mniej mocy i minimalnie większa waga, ale na pewno ma większy moment w średnim zakresie obrotów i ogólnie jest szybsza.
Napisz coś więcej
Napisz coś więcej
Generalnie skręca jak popierdzielona, w ciasnych zakrętach nie ma mocnych. Turbodziura nie istnieje, tył ucieka szybko i trzeba dużo walczyć, żeby pojechać szybko ale skręca zawsze tam gdzie chcesz, ani razu nie odczułem żadnej niepokojącej nadmiernej podsterowności. Naprawdę jest to prawdziwy hardcore'owy samochód, nie ma kompromisów. Ja tylko bym założył jakieś lepsze fotele, standardowe są za normalne.
Koncepcja z M3 E9X napewno jest podobna, całe zawieszenie i dyfer jest takie samo jak w M3. Strach pomyśleć co będzie się działo jak zaczną kręcić te silniki...
Testówki nie mamy.
Koncepcja z M3 E9X napewno jest podobna, całe zawieszenie i dyfer jest takie samo jak w M3. Strach pomyśleć co będzie się działo jak zaczną kręcić te silniki...
Testówki nie mamy.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
A która M3?E46 czy E9X?Marcin_Os pisze:Jeździłem dzisiaj 1M.
M3 się chowa.
Zobaczcie na BMW Polska, konfigurator i tam macie m1 !!
Jest dostępny pomarańczowy kolor !!! SZOK !!! TAKI POWER !!! W taki małym autku
1M. M1 to inna bajka.Bobas pisze:Zobaczcie na BMW Polska, konfigurator i tam macie m1 !!
ZJAR
M1
Przynajmniej ja nie widzę sensu kombinowania inaczej. Stworzyli serię 1 więc analogicznie wersja M powinna się nazywać M1. Pierwotne M1 możemy również nazywać oryginalnym bądź prawdziwym.
Przynajmniej ja nie widzę sensu kombinowania inaczej. Stworzyli serię 1 więc analogicznie wersja M powinna się nazywać M1. Pierwotne M1 możemy również nazywać oryginalnym bądź prawdziwym.
hmmmm MZ3?kostek_ja pisze:Stworzyli serię 1 więc analogicznie wersja M powinna się nazywać M1.
Tylko w samochodach Z i X mamy tą literkę z przodu, można by dyskutować, mi to szczerze obojętne
bo pewnie już lakierowana z dwa razywania pisze:Jakos ten znaczek ///M w dziwnym miejscu jest
W środę widziana w Dawidach ruda M1 - blachy warszawskie