a niby czemu nie, chyba jak ktos zna i wie ze auto sprawne to mzoe polecic, nie wydaje ci sie?djset pisze: Zresztą nikt ci tutaj nie napisze: "super, jedź i kup"
Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
to poleć coś. ja już polecilem koledze, ale chyba kolega szuka igielki ponizej 60tys zl...kosiniak pisze:a niby czemu nie, chyba jak ktos zna i wie ze auto sprawne to mzoe polecic, nie wydaje ci sie?djset pisze: Zresztą nikt ci tutaj nie napisze: "super, jedź i kup"
Krzychu, nie licz na cuda... Przerabiałem zakup M3 i musze ci przyznać że przez niecałe 3 miesiące poszukiwań, dziesiątki telefonów, oględzin chciałem trafić na "laleczke" w cenie 55-65tys...kosiniak pisze:Szukam od jakegos czasu, ktos z Was moze kojazy te auta? Jezlei temat znajduje sie w zlym miejscu to prosze o wyrozumialosc i przeniesienie, pozdrawiam Krzysiek.
Niestety, realia są takie że w tych cenach są na 90% auta wypadkowe, kolizyjne, malowane, kombinowane, które miały po 5-6 lub wiecej "pół rocznych" właścicieli ktorzy chieli się polansować i skatować m3 i na bank bedzie to skarbonka. Bo dobre niestety się ceni.
viewtopic.php?t=1943&postdays=0&postorder=asc&start=0
Przeczytaj mój post w dziale showroom, obadaj zdjęcia, historię i opis auta. Wyszło mnie 75tys i jakbym miał jeszcze raz kupić, zrobił bym to bez wachania. Nawet przednia szyba jest oryginalna

Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 22:55 przez moalord, łącznie zmieniany 1 raz.
jak bym szukal igielki to kupilbym nowa.........djset pisze: ale chyba kolega szuka igielki ponizej 60tys zl...
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 22:56 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
ziom nie suzkam idealu bo zdaje sobie sprawe z tego ze ideal kosztuje 2 razy tyle, aczkolwiek w dobie kryzysu egzotyka mozna nabyc za ludzkie pieniadze i nei zawsze bedzie on skaldany z 3, wiem cos na ten temat bo tak samo jest z S4/RS4.......moalord pisze:
Krzychu, nie licz na cuda... Przerabiałem zakup M3 i musze ci przyznać że przez niecałe 3 miesiące poszukiwań, dziesiątki telefonów, oględzin chciałem trafić na "laleczke" w cenie 55-65tys...
.
Ta pierwsza (srebrna) była puszczona po dachu
ja bym nie porownywal, ze tak to nazweaczkolwiek w dobie kryzysu egzotyka mozna nabyc za ludzkie pieniadze i nei zawsze bedzie on skaldany z 3, wiem cos na ten temat bo tak samo jest z S4/RS4.......

Ale powodzenia w szukaniu eMki za 60 tys i bez urazy

to zmoe teraz na temat? pytanie brzmialo: czy ktos wie cos na temat tych aut? Ktos je oglada? nie slyszal z opowiesci kolegi, kolegi, kolegi!! od poczatku zatem..........
MP pisze:Co za opis....
POLECAM MOJA PEREŁKE-MOJE M 3!!!
JEST TO PRAWDZIWY ATOM-ALE ZNAWCY BMW TO WIEDZĄ!
E-MECZKA JEST OCZYWIŚCIE ZAREJESTROWANA W KRAJU!
MA TAK DOJEBANE WNĘTRZE ,ŻE DUPA PĘKA!!!!!!!!!
CAŁY SRODEK JEST MEGA,MEGA DOBRY,JEST PIĘKNY!!!
GENERALNIE AUTO JEST W IDEALNYM STANIE!!!!!!!!!!
SILNIK PRACUJE DOSKONALE-WSZYSTKO JEST TU
SPRAWNE 100%-NIC NIE SZWANKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSTATNIO WYMIENIŁEM WSZYSTKIE OLEJE,
PARĘ GUM W ZAWIESZENIU I GUME NA WALE-
TO WSZYSTKO ROBIONE W A.S. O BMW W POZNANIU!!!
UWAGA -SKRZYNIA MANUALNA 6-CIO BIEGOWA!!!!!!!!
MOGE ZAMIENIC COŚ CIEKAWEGO!!!!!!!!!!!!!

żenada...
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
apropo trzeciej, tu masz zdjecia bardziej realistyczne, zrobione chyba gorszym aparatemkosiniak pisze:Szukam od jakegos czasu, ktos z Was moze kojazy te auta? Jezlei temat znajduje sie w zlym miejscu to prosze o wyrozumialosc i przeniesienie, pozdrawiam Krzysiek.
1. Wlasciciel twierdzi ze auto po zamieszkach, ze nie bylo rozbite tylko poobijane.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10876609
2. Podobno uszkodzony tylko bok i to nie duzo, niby po duzym przegladzie w ASO?
http://moto.allegro.pl/item861449282_m3.html
3. Ostatnia ponoc miala zmieniany blotnik i zderzak, tez niby duzy przeglad w ASO i zero kosztow na dzien dzisiejszy?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10701610

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10611894
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
zdjecia wnętrza niesamowicie się rózniąkosiniak pisze:widzialem te fotki tez

Powiedzcie mi z jak wyskoimi kosztami eksploatacyjnymi trzeba sie liczyc powiedzmy w skali roku?
Dzieki
Dzieki
Pytanie troche bez sensu...DavePL pisze:Powiedzcie mi z jak wyskoimi kosztami eksploatacyjnymi trzeba sie liczyc powiedzmy w skali roku?
Dzieki
Zależy:
- ile jezdzisz (5tyś w ciągu roku, czy 45tyś)
- jak jeździsz (spokojnie, to klocki i opony co 40 tyś lub normalnie jak jezdzi sie ///M to nawet i co 10tyś)
- i w jakim stanie kupisz auto (do jazdy i cieszenia się mocą, czy do reanimacji).
Jak chcesz to poszukaj na forum ile poszczególne czesci kosztują, chociazby wymiana oleju...
Witam serdecznie wszytkich forumowiczów!
od jakiś 2 msc poszukuje mojej wymarzonej ostatnio mpowerki obejrzalem 6 autek wszystkie tragedia prócz jednego które tragicznie było drogie (po krótce 108 tyś z 2002 145 tys przebiegu ) może je kupie jak seller troszkę zmięknie póki co szukam dalej chce kupi juz więc wszystkie oferty warte uwagi chętnie poznam i przyjadę obejrzę, wdzięcznośc dozgonna za namieary na dobrą m kę
pozdrawiam

od jakiś 2 msc poszukuje mojej wymarzonej ostatnio mpowerki obejrzalem 6 autek wszystkie tragedia prócz jednego które tragicznie było drogie (po krótce 108 tyś z 2002 145 tys przebiegu ) może je kupie jak seller troszkę zmięknie póki co szukam dalej chce kupi juz więc wszystkie oferty warte uwagi chętnie poznam i przyjadę obejrzę, wdzięcznośc dozgonna za namieary na dobrą m kę
pozdrawiam
Where is my M3 ?