M5 shadowline
Re: M5 shadowline
jest piękna, jedyne te "walce" z tyłu mogły by być ciut mniejsze 

cholernie ładne M5!!! German Style do potęgi "n"
Jedynie z kołami coś nie tak, szczegulnie tył przerysowuje smukłą linie babci. Z resztą, jak tak ma być niech będzie, koniecznie na Mtrack wpadaj!

No Fear - No Fun!
-
Kristo zapodaj jakieś nowe foty. Szczególnie tył auta, jestem ciekaw jak wygląda z czarnymi lampami.
german to to dopiero będzie
. Narazie auto stoi w warsztacie. Działamy przy błotnikach i zawieszeniu. Jak będzie gotowe, to wrzuce nowe foto. Tymczasem jest fotka z Black Hella na pierwszej stronie wątku. Pozdrawiam.

I like the smell of the leathered M5 interior...
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Tak sie ostatnio przygladalem Twoim zdjecia i widze zalozyles nieoryginalny zderzak na przod. Tak trudno dostac ori czy po prostu Ci nie zalezalo ?
Czekam na fotki
Czekam na fotki

Ladny gips ciekawe czy to sam wlasciciel czy "serwisanci". I dlatego nigdy bym auta w zadnym z spolskich i nie tylko serwisow nie zostawil.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Haha, jawna glupota zrzucac na net takie filmy, beznadziejna reklama wulkanizacji
Moze nie eM, ale tez kiedys mialem taka przygode z myjnia 24h. Zostawilismy autko na mycie
nocne, rano odbior i co? Polowy przodu nie bylo, bo "ktos przy wyjezdzie z myjni cofal i nie zauwazyl".

Moze nie eM, ale tez kiedys mialem taka przygode z myjnia 24h. Zostawilismy autko na mycie
nocne, rano odbior i co? Polowy przodu nie bylo, bo "ktos przy wyjezdzie z myjni cofal i nie zauwazyl".
Z.....ł bym 

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Nie znam dokladnie historii tego auta ani serwisu... ale dla jasnosci powiem ze bylo ono na sprzedaz w Raciborzu a wiec rejestracja SRC. Nie jestem teraz pewny ale pewnie to nie bylo tak ze klient oddal auto do wymiany opon. Wydaje mi sie ze Ci ludzie z serwisu opon mieli to auto na sprzedaz. Moze obecny wlasciciel rozjasni sytuacje
Nie mniej jednak auta troche szkoda ...

Nie mniej jednak auta troche szkoda ...
Ciekawe, bo na necie można znaleść film o dokładnie tej samej tematyce, z tego samego miejsca z udziałem E46 M3.
http://www.youtube.com/watch?v=osLi16OM ... annel_pageKudłaty pisze:Ciekawe, bo na necie można znaleść film o dokładnie tej samej tematyce, z tego samego miejsca z udziałem E46 M3.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Jak widać chłopaki z serwisu SRC bawią się wszystkim co im wpadnie w ręce... KLIK
Kristo sie jeszcze nie ogarnąl do końca z autemVenom pisze:Tak sie ostatnio przygladalem Twoim zdjecia i widze zalozyles nieoryginalny zderzak na przod. Tak trudno dostac ori czy po prostu Ci nie zalezalo ?
Czekam na fotki

Na razie twierdzi że ten Mpakiet jest lepszy niż ori Mkowy, ale pracuję nad nim

Pozdrówka!
Ta z filmiku to byla na allegro. Teraz ten gosc co ja wystawial sprzedaje czesci od b36 bo motor zajezdzil.