angel eyes
Re: angel eyes
czyli odpuszczamy?
Szkoda b?dzie
Jest 5 ch?tnych

oki to jak nic z tego to ja rezygnuje i szukam gdzies indziej
Witam jak by kto? bral gdzie indziej kierunki jakies to ja jestem ch?tny tylko dajcie znac, szkoda ze z tego zakupu nic niewysz?o
- michalnowak1234
- Kontakt:
napisalem tez ze na maila nawet nie odpisuja bo pisalem im, tylko przez problemy z forum wiadomosc ta zanikla...
Moge złożyć swoją oferte. Pare osób do mnie napisało na PW, ale sajgon sie zrobił i niemam połowy wiadomości
Jeżeli jesteście wciąż zainteresowani, moge zaoferować następujące części swietlne:
-ringi diodowe (62ledowe) z wiązką
-kierunki normalne i przyciemnione (E36, E46 itd)
-światła LED tylne (E46 coupe, E36, E38)
-projekcyjne p-mgielne (E39 M5, E46 M3)
-całe reflektory przednie z ringami i z projektorami (E39, E36, E46)
-zestawy HID (35watt oraz 55wattowe HID z dożywotnią gwarancją)
Jeżeli zbierze sie pare osób, będzie taniej
Pytania, albo w tym temacie, albo na maila mojego (mikemclmm @ gmail.com). Będe odpowiadał na bieżąco, wszystkie ceny i przedziały będe miał napewno w ciągu 24h.

Jeżeli jesteście wciąż zainteresowani, moge zaoferować następujące części swietlne:
-ringi diodowe (62ledowe) z wiązką
-kierunki normalne i przyciemnione (E36, E46 itd)
-projekcyjne p-mgielne (E39 M5, E46 M3)
-całe reflektory przednie z ringami i z projektorami (E39, E36, E46)
-zestawy HID (35watt oraz 55wattowe HID z dożywotnią gwarancją)
Jeżeli zbierze sie pare osób, będzie taniej

Pytania, albo w tym temacie, albo na maila mojego (mikemclmm @ gmail.com). Będe odpowiadał na bieżąco, wszystkie ceny i przedziały będe miał napewno w ciągu 24h.
!!
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
MForum GROUP BUY na AngelEyes LEDowe, kierunki, Xenony i inne: viewtopic.php?p=22775#22775
----------------
Ja byłbym zainteresowany tymi kierunkami, i ringami jak bys mugł wkleic jakies zdjeciach i podac cene byłbym wdzięczny
Ja poprosze foto oraz cene bo szukamWolf pisze:-kierunki normalne i przyciemnione (E36, E46 itd)

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
Fotki będe uploadował jak tylko wróce, ceny będe miał również.
!!
----------------
----------------
ja też zapiszę się na "coś"
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Jak jestem chętny na migacze przyciemniane, ale temat jakoś przycichł
Witam,toM3k pisze:Jak jestem chętny na migacze przyciemniane, ale temat jakoś przycichł
Mateush przeniósł temat do nowego działu, a ja mam opóżnienie informacyjne przez święta...
!!
----------------
----------------
!!
----------------
----------------
- michalnowak1234
- Kontakt:
http://www.motoallegro.pl/item609710563 ... 9_e38.html To nie jest to samo co u Mateusha?