Sprzedam BMW M3 3.2 coupe.

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Sprzedam BMW M3 3.2 coupe.

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 00:43

bmw m3 3.2 coupe.Nie chem sie z nim rozstawac lecz sytuacja i nowy projekt w głowie zmuszaja mnie do tego.Wszyscy znający ten model wiedza co posiada itp,wiec postaram sie szczerze opisać to czego nie widac na foto.

-Autko zostało całe od podstaw pomalowane wraz z komora silnika jakies 2 lata temu,planowałem zostawic sobie tą m3 na lata wiec wszystko było zrobione poządnie.Zostały rozbite nadkola i dołozona blenda na tylna szybe oraz lotka na klape tylna.Usunięte zostały znaczki i zamek bagażnika ( na pilota),a nerka w czarny mat.

-auto posiada pożądny alarm+immobilajzer nie jakas tanioche z allegro,czujniki w środku na dzwi i klapy,wstrząsowy i czujnik poziomu wrazie kradzierzy kól.

-elektryke szyb/lusterek
-fotele Vadery czarne z alcantary a boczki przód i tył czarna skóra (tak mi sie bardziej podobało)
-lampy tył orginalne przód ZKW ciemne +ringi CCFL + Xenon 6000K ,kierunki dymione
-w środku wszystko w elektryce elektryczny climatronik kiera ta pękata M3 pełny komputer drewno w wykończeniach(gałka,panel wokół i na poduszce pasażera) Radio sony x-plode i standardowe nagłośnienie 2 głośniki tył i 4 przód.
-klima nabita do pełna w sierpniu
-olej chyba najlepszy jaki moze być MOTUL 300V Competition też w sierpniu zalany z wymianą filtrów.
-ostatnio po wymianie klocków tył i przód z servisu bmw ( na wszystkie czesci mam paragony z servisu BMW),łączników stabilizatorów,poduszek tylnych amorków,akumulatora
-felgi jak widac motor-sporty 17" zaciski klocków czerwone,oponki wszystkie po 6-7mm michelin
-Vanos chodzi jak powinien ostatnio wymieniony został filterek vanosa,silnik suchy obroty itp.wszystko ok!
-rozpórka kielichów z usa racing dynamics,skrzynia ok,sprzegło juz co prawda nisko łapie ale jeszcze spokojnie mozna jezdzic
-zmieniony został shifter na short shift 40% albo 30% nie pamietam dokładnie juz jakiej firmy.
-dyfer jak nówka łapie 2 koła jest cichy,most orginalny ze szperą od m3 3,2

AUTO NIGDY NIE BYŁO UPALANE ANI WYKOZYSTYWANE DO DRIFTU CZY PALENIA GUMY.
Auto użytkuje do jazdy na codzień ,wiec nie używam go do ostrych zabaw na torach itp.

-Wiadomą żecza jest ze takie auto trzeba co jakis czas przysisnąc po to stwożono M3 i zawsze kiedy było to robione olej musiał mieć 70'C i woda w normie...nigdy powyżej temp.oleju 110'C nie było exploatowane.

Jak czegos zapomniałem napisać to dopisze jak mi sie przypomni.Cena jaka mnie satysfakcjonuje to 28tyś. Rozważe możliwośc zamiany ja wiekszego potwora lub dużego Vana.
Załączniki
1.JPG

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Re: Sprzedam BMW M3 3.2 coupe.

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 00:44

...
Załączniki
2.JPG

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 00:45

...
Załączniki
3.JPG

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

...
Załączniki
4.jpg

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

...
Załączniki
5.JPG

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 00:46

...
Załączniki
6.jpg

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

...
Załączniki
7.jpg

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

...
Załączniki
8.jpg

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 16:45

TRZEBA KLIKNĄC NA FOTO ŻEBY ZOBACZYĆ JE W LEPSZEJ JAKOŚCI ! !
PS: PRZEBIEG 175TYŚ

Awatar użytkownika
--==maly==----
Auto: M3 F80 17"

Post autor: --==maly==---- » sob mar 28, 2009 17:25

A co z Vanosem z którym miałeś problemy bo cena jest zadziwiająco niska.

Awatar użytkownika
buni
Auto: Lotus Exige

Post autor: buni » sob mar 28, 2009 18:56

jak nie upalane na torze to musi byc niezle zamulona... :roll: :roll: :razz:
RWD

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 19:36

BUNI nigdy jeszcze nie byłem nią na torze,ale to tylko dla tego ze siedze za granicą i nie mam gdzie ;)

Mały z Vanosem sprawe załatwiłem tak ze posłuchałem dwóch silników moich znajomych s50b32 i mój byl minimalnie głośniejszy...wyszło na to że byłem przewrażliwiony wymieniłem filterek vanosa i olej i chodzi jak powinien naszczęście.A ja nawet kupiłem Vanosa jak sie okazało ze tak powinno być z powrotem musiałem go sprzedać...ale nie żałuje bo zarobiłem jeszcze na tym ;) mam nawet nowe uszczelki,śróbki i uszczelniacze(ringi) pod elektrozawory vanosa prosto z servisu bo czytałem gdzieś ze to pomaga leżą w garazu nie musiałem ich nawet wymieniać.

rzeczywiście cena nie jest wygórowana zważywszy na to ze wiele zeczy w niej zrobiłem i wydałem $$$$$ ale dałem rozsądną cene ponieważ,zależy mi na sprzedarzy.Poprostu sytuacja odwróciła sie o 180' i tak musiałem postanowić
(z bólem serca,spełnione marzenie które znowu mnie opusci...ale napewno jeszcze kiedyś powróce do tego modelu) :grin:

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 21:57

ZROBIŁEM KILKA DODATKOWYCH FOTEK ŚRODKA ( robione wczesnym wieczorem)
Załączniki
9.jpg

Awatar użytkownika
niebki
Kontakt:

Post autor: niebki » sob mar 28, 2009 21:58

...
Załączniki
10.jpg

Awatar użytkownika
niebki