Madoz ---> e92 M3 Individual Monte Carlo Competition .
Re: Madoz ---> e92 M3 Individual Monte Carlo Competition .
recaro cs (y) najlepsze fotele jakie istnieją do aut tego typu !
Sezon rozpoczęty
Na montaż czekają jeszcze nowe opony Michelin 4s 255/35 19 i 285/30 jak w GTS oraz komplet świec dolot Eventuri z kolektorem oraz tarcze i klocki OEM na tył
Do pełni szczęścia pozostaje gwint KW pod edc
Foty i film niebawem PG Performance

Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2021 00:03 przez dawidm107, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Auto: M3e92
Witam,
M3 wygląda zjawiskowo, kolor robi robotę
Gratuluję ! Mam sprawę, poszukuję spojlera na tylną klapę do swojej M-ki. Spodobał mi się zamontowany u Ciebie, podpowiesz gdzie takiego szukać? Jest tego mnóstwo w necie jednak taki podoba mi się najbardziej.
Pozdrawiam
Szymon
M3 wygląda zjawiskowo, kolor robi robotę

Pozdrawiam
Szymon
Hej spoiler na klapie to ori performance. W aso jest dostępnySzymonBezM pisze: ↑pn mar 22, 2021 21:23Witam,
M3 wygląda zjawiskowo, kolor robi robotęGratuluję ! Mam sprawę, poszukuję spojlera na tylną klapę do swojej M-ki. Spodobał mi się zamontowany u Ciebie, podpowiesz gdzie takiego szukać? Jest tego mnóstwo w necie jednak taki podoba mi się najbardziej.
Pozdrawiam
Szymon

-
Cześć,
Mam pytanie w kwestii wydechu. Mam w planach zamontować wydech, w MGMOTORSPORT polecali mi taki zestaw jak u Ciebie
końcowy race + decaty( terminy bardzo odległe, na dzień dzisiejszy to sierpień z montażem- jestem umówiony
)
Jak ten zestaw się sprawuje u ciebie, czy nie jest za głośny, za duży, 4 x 90 mm to sporo, jak podczas jazdy ? Nie ukrywam że na dzień dzisiejszy używam auto do codziennej jazdy, przynajmniej do zimy jak narazie.
Dzięki za odpowiedź.
Mam pytanie w kwestii wydechu. Mam w planach zamontować wydech, w MGMOTORSPORT polecali mi taki zestaw jak u Ciebie

Jak ten zestaw się sprawuje u ciebie, czy nie jest za głośny, za duży, 4 x 90 mm to sporo, jak podczas jazdy ? Nie ukrywam że na dzień dzisiejszy używam auto do codziennej jazdy, przynajmniej do zimy jak narazie.
Dzięki za odpowiedź.
Końcówki za 90 mm i są idealnie inne według mnie by były za małe albo za duże. Wydech jest bardzo głośny race+decat. Ja m3 używam tylko w ciepłe dni więc dla mnie ok głośność. Polecił bym Ci jeżeli jazda na codzień klapy głosno/cicho. Bądź wersję stret końcowego tłumika.SzymonBezM pisze: ↑wt kwie 20, 2021 17:10Cześć,
Mam pytanie w kwestii wydechu. Mam w planach zamontować wydech, w MGMOTORSPORT polecali mi taki zestaw jak u Ciebiekońcowy race + decaty( terminy bardzo odległe, na dzień dzisiejszy to sierpień z montażem- jestem umówiony
)
Dzięki za odpowiedź.
Bierz 90. M4 co prawda wieksze ale ja mam 100.
Zadzwoń do Mar Tec, są pod Łodzią, on ci w dobrej cenie wyspawa od początku do końca pełen custom na klapach, na otwartych okolice 130 dB, zamknięte cichutko, ja mam u niego zrobione i jeszcze jeden kolega z bmw sport (witom) i jest miazga, na otwartych brzmi jak prawdziwy racecarSzymonBezM pisze: ↑wt kwie 20, 2021 17:10Cześć,
Mam pytanie w kwestii wydechu. Mam w planach zamontować wydech, w MGMOTORSPORT polecali mi taki zestaw jak u Ciebiekońcowy race + decaty( terminy bardzo odległe, na dzień dzisiejszy to sierpień z montażem- jestem umówiony
)
Dzięki za odpowiedź.
- e39540
- Auto: E60 M5 LCI; E61 520d LCI
Też polecam Mar-tec. Robił mi do M5, na klapach, cenowo bardzo sensownie, terminy też krótsze, brzmi jak poniżej
https://www.youtube.com/watch?v=Zna2uS_VubI
https://www.youtube.com/watch?v=Zna2uS_VubI
-
Bardzo dziękuje za info ws Mar-Tec. Jestem z nimi w kontakcie. Powiedzieli ze opanują w jeden dzień, myślę że spróbujemy się dogadać
No i terminy przyzwoite na koniec maja. Jak tylko zrobi się bardziej przyjazna pogoda przedstawię swoją M3 w osobnym wątku. Czekam na konkretna myjnie i jakieś zdjęcia, a może i wydech już będzie
dzięki wszystkim za pomoc.
Kolego Madoz, masz rację do codziennej jazdy przemyślę temat klap, będę miał kontrolę nad dźwiękiem wydechu.
Pozdrawiam

Kolego Madoz, masz rację do codziennej jazdy przemyślę temat klap, będę miał kontrolę nad dźwiękiem wydechu.
Pozdrawiam

Dotarła wkoncu pokrywka filtra od Eventuri. Jest pierwszy w Polsce taki zestaw

Film z montażu dolotu w PG Performance
https://youtu.be/wD9Q9QHQGlc

Film z montażu dolotu w PG Performance

https://youtu.be/wD9Q9QHQGlc
Tak to wlasnie wyglada jak jedna z najfajniejszych emek na forum staje sie jeszcze fajniejsza.