Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
tak to jest to m5 tylko tamten gość był ze Szczecina a to sprzedaje nowy właściciel.
Faktycznie to auto przypomina sprzedawany kilka miesięcy temu egzemplarz 6 biegówki ze Szczecina... tyle że o tamtym aucie słyszałem, że jest baaardzo zmęczone.
Z tego co wiem to w tym aucie nie ma też skrzyni sześciobiegowej tylko 5Koki pisze:Faktycznie to auto przypomina sprzedawany kilka miesięcy temu egzemplarz 6 biegówki ze Szczecina... tyle że o tamtym aucie słyszałem, że jest baaardzo zmęczone.
podobno była tylko się zepsuła i gość włożył 5 biegową
stan idealny 

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Sie wydalo
Widze ze TY stekmen nadal poszukujesz... a moze juz znalazles?
Widze ze TY stekmen nadal poszukujesz... a moze juz znalazles?
jeszcze szukam 

-
TO może ja napiszę jak jest naprawdę
to auto nie jest ze Szczecina-ale moja tak
pierwotnie było to auto fioletowe chyba 120 tyś , miał duże tarcze 345 i zaciski 4 tłoczkowe, edc z regulacja wysokości auta, na cztery koła edc 2 poduszki , skóra naprawdę wypas, i do tego była działająca skrzynia 6 biegowa z odpowiednim dyfrem
samochód rozbijany dla zarobku i w koncu zmielony urwany tył posklejali, pospawali, wyjęli wszystko dosłownie gołe blachy w kabinie i dwa fotele i właściciel (kolega z toru) dawał koledze mechanikowi auto aby mnie objechał za wszelką cenę, trochę to trwało ale w końcu objechał mnie tak na marginesie to obydwaj naprawdę bardzo dobrze jeżdżą
ale wracam do auta w międzyczasie jeszcze pacnęli na jakimś nocnym treningu i w koncu pojawiła się oferta w nadwozia m5 kompletnego z tapicerka , kołami wszystko ale bez silnika i skrzyni- oglądałem i podobała mi się, nie wyglądała na taką aby miała jakikolwiek dzwon, przez ponad pół roku przekładali , przekładali ,pomalowali felgi i z nadwozia 91' zrobiło się 95'
jak widać skrzynia jest 5 biegowa bo 6 biegową rozwalili jak ganiali a teraz założyli od 535i, hamulce są te stare małe,auto jest 4 miejscowe i chyba bez klimy bo mieli zakładać ale nie pamiętam jak to się skończyło, wąska nerka bo 91', edc chyba tak samo znikło;
nowego właściciela nie znam
mam nadzieje że sporo to wyjaśniło

to auto nie jest ze Szczecina-ale moja tak
pierwotnie było to auto fioletowe chyba 120 tyś , miał duże tarcze 345 i zaciski 4 tłoczkowe, edc z regulacja wysokości auta, na cztery koła edc 2 poduszki , skóra naprawdę wypas, i do tego była działająca skrzynia 6 biegowa z odpowiednim dyfrem
samochód rozbijany dla zarobku i w koncu zmielony urwany tył posklejali, pospawali, wyjęli wszystko dosłownie gołe blachy w kabinie i dwa fotele i właściciel (kolega z toru) dawał koledze mechanikowi auto aby mnie objechał za wszelką cenę, trochę to trwało ale w końcu objechał mnie tak na marginesie to obydwaj naprawdę bardzo dobrze jeżdżą
ale wracam do auta w międzyczasie jeszcze pacnęli na jakimś nocnym treningu i w koncu pojawiła się oferta w nadwozia m5 kompletnego z tapicerka , kołami wszystko ale bez silnika i skrzyni- oglądałem i podobała mi się, nie wyglądała na taką aby miała jakikolwiek dzwon, przez ponad pół roku przekładali , przekładali ,pomalowali felgi i z nadwozia 91' zrobiło się 95'

jak widać skrzynia jest 5 biegowa bo 6 biegową rozwalili jak ganiali a teraz założyli od 535i, hamulce są te stare małe,auto jest 4 miejscowe i chyba bez klimy bo mieli zakładać ale nie pamiętam jak to się skończyło, wąska nerka bo 91', edc chyba tak samo znikło;
nowego właściciela nie znam
mam nadzieje że sporo to wyjaśniło
m5 e34 3,6 13.747 et
dzizas, najgorsze jest to że dzwonisz i słyszysz smutne smęcenie '' ja ja ales gut, perfekt!"
Żałosne...
Żałosne...
No Fear - No Fun!
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6609859
Panowie a o tym aucie coś wiecie ??
Miało uszkodzony tył czy jakaś taka podobna historia ??
Panowie a o tym aucie coś wiecie ??
Miało uszkodzony tył czy jakaś taka podobna historia ??
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
ja oglądałem
tył cały do robienia (pękający lakier, korozja, lampy na silikon) kiedyś walona i ktoś to źle porobił i teraz wszycho wychodzi
silnik fajnie kręci i ładny środek
tył cały do robienia (pękający lakier, korozja, lampy na silikon) kiedyś walona i ktoś to źle porobił i teraz wszycho wychodzi
silnik fajnie kręci i ładny środek
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D