Nie powiesz mi,że przedni zderzak to oryginał?? No chyba,że zaszpachlowany razem z dokładką na dole bo innej opcji nie ma. Prawy błotnik przedni wystaje dołem przynajmniej kilka milimetrów od drzwi na górze jest ok. Osłon pod silnikiem też całkowicie brak no ale kupiłeś tanio więc jak kielichy i podłużnice ok to można z tego zrobić samochód.listek pisze:jesli chodzi o tą z GB z Płocka to oglądaliśmy ją na żywo w czterech przez ponad godzine i powiem krótko ja ją kupiłem nie ma tam żadnych laminatów, fakt była lekko powtarzam lekko puknięta z przodu dlatego są te dziwne lampy ale wszystko w koło w oryginale (oprócz zegarów) żadne błotniki nie wystają, sciągałem tapicerki i wszystko git a silnik to igiełka mimo ze ładnie pod maską nie jest i pare pierdół w kabinie do zrobienia ale auto kosztowało mnie 17 tys. zł więc jest spory zapas żeby doprowadzić ją do ideału, ja po drugim dniu użytkowania mam rogala na twarzy
ps. jak chcecie pogadać o przwdziwych szrotach to zapraszam do obejrzenia na żywo tego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6895458
ja to zrobiłem- masakra
Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Jak za emke to bardzo mala kasa, najwazniejsze ze kupujacy jest zadowolonyjesli chodzi o tą z GB z Płocka to oglądaliśmy ją na żywo w czterech przez ponad godzine i powiem krótko ja ją kupiłem nie ma tam żadnych laminatów, fakt była lekko powtarzam lekko puknięta z przodu dlatego są te dziwne lampy ale wszystko w koło w oryginale (oprócz zegarów) żadne błotniki nie wystają, sciągałem tapicerki i wszystko git a silnik to igiełka mimo ze ładnie pod maską nie jest i pare pierdół w kabinie do zrobienia ale auto kosztowało mnie 17 tys. zł więc jest spory zapas żeby doprowadzić ją do ideału, ja po drugim dniu użytkowania mam rogala na twarzy
ps. jak chcecie pogadać o przwdziwych szrotach to zapraszam do obejrzenia na żywo tego http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6895458
ja to zrobiłem- masakra

Widze ze coraz wiecej emek w regionie

pozdrawiam
Tak generalnie 17000zł to kozak cena, nawet jakby trzeba wrzucić parę groszy już na starcie, bo dobrą M3 e36 za 25000zł, lub mniej to na prawdę trzeba troszkę szukać. Te auta mają już po kilkanaście lat, więc cudów nie bardzo można wymagać...
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
dokładnie 17 tys to nic a pieniądza na zrobienie jej to mam, co więcej będe sie cieszył ze to ja ja doprowadziłem do igły jest to lepsze niz kupienie gotowca
jak bedzie igłą to fotki wstawie
jak bedzie igłą to fotki wstawie
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Witam,
co myslicie o tej sztuce?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6838265
Pozdrawiam
Pawel
Pozdrawiam
Pawel
Chyba ze dwa lata jest już w ogłoszeniach...pakarod pisze:Witam,
Pozdrawiam
Pawel
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
jak szukałem to do goscia dzwoniłem z pytaniem co i jak to powiedzial że jeden bok był przetarty i zrobiony ale wydaje mi sie żę tył też dostał (opinia na podstawie fotki)
ogólnie fajny rocznik ale za długo stoi, miałem zamiar sie wybrac zobaczyć ją ale trafiła się cytryna więc nie pojechałem
upierał się przy cenie ale jak dłuzej pogadałem i zaprponowałem 2 tys. mniej to powiedział że spyta się wspólnika
'to tyle co ja wiem, jak ktoś bedzie widział ją na żywo to niech coś napisze
ogólnie fajny rocznik ale za długo stoi, miałem zamiar sie wybrac zobaczyć ją ale trafiła się cytryna więc nie pojechałem
upierał się przy cenie ale jak dłuzej pogadałem i zaprponowałem 2 tys. mniej to powiedział że spyta się wspólnika
'to tyle co ja wiem, jak ktoś bedzie widział ją na żywo to niech coś napisze
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
Została pokarana trochę przez artystę właściciela tymi felgami i wlotami na błotnikach, felgi wyglądają na Breyton'y ale są chyba od E39 bo ET za małe i wystają, no chyba, że zastosowano jeszcze dystanse... Dziwne, że tak doinwestowane w gadżeciki auto właściciel równierz pokarał tymi stjuningowanymi domowym sposobem tylnymi lampami.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
dzieki serdeczne za wszelka pomoc
Mam nadzieje, ze niedlugo jako posiadacz m3 bede mogl zrehabilitowac sie browarkiem
A orientujecie sie jakie sa koszta przekladki z anglika w wersji e36 3.2l (najlepiej coupe) ?
Patrzac na ceny w UK wydaja sie bardzo atrakcyjne...

A orientujecie sie jakie sa koszta przekladki z anglika w wersji e36 3.2l (najlepiej coupe) ?
Patrzac na ceny w UK wydaja sie bardzo atrakcyjne...
Srednio za robocizne wolaja od 2 do 3 tys zl plus czesci. Zalezy jeszcze od warsztatu ktory bedzie to robil
koszty robocizny sa w miare podobne do tego co wszedzie bardziej chodzi mi wlasnie o czesci...
mysle ze sporo osob sie tym interesuje stad pytam tutaj otwarcie a nie na pw.
mysle ze sporo osob sie tym interesuje stad pytam tutaj otwarcie a nie na pw.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6133243
Witam panowie oglądał może ktoś tą ?? Przód to bym sam lepiej spasował.
Przez tą partyzantkę widać że coś z przodem było naodjeb...
Podziwiam gościa sporo czasu się z nią buja po ogłoszeniach.
Ten przód to samemu poprawić czy oddać lepiej do jakiegoś zakładu bo w sumie jest cała a wygląda a nie wygląda to zbyt estetycznie .
Witam panowie oglądał może ktoś tą ?? Przód to bym sam lepiej spasował.
Przez tą partyzantkę widać że coś z przodem było naodjeb...
Podziwiam gościa sporo czasu się z nią buja po ogłoszeniach.
Ten przód to samemu poprawić czy oddać lepiej do jakiegoś zakładu bo w sumie jest cała a wygląda a nie wygląda to zbyt estetycznie .
Ostatnio zmieniony czw lis 13, 2008 14:46 przez M power, łącznie zmieniany 4 razy.
Chyba wiem co to za auto, właściciel miał faktycznie M5 '95 po czym zaliczył dzwona, sprowadził samą budę od M5 i przełożył wiekszość gratów... ale chyba mu to nie wyszło skoro sprzedaje...Venom pisze:woo95' tylko nerka sie nie zgadza
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6981332