vonHartge pisze:Nasłuchałeś się bajek od rozczarowanego małolata, który miał za mało pieniędzy, żeby kupić samochód i chciał za to uprzykrzyć życie sprzedającemu. DLATEGO JEGO TEMAT ZOSTAŁ USUNIĘTY, . Dla mnie to normalne, że bulwersują się Ci, którzy zostali niesłusznie oskarżeni. .boogie pisze:Ja nigdy nie widziałem żadnych ale od tych co mają porządne auta, ani żadnych wrzut pod adresem tych ich aut. Bulwersują sie tylko ci, którzy mają samochody kupowane na siłe po trupach, byle mieć "mkie".
To fakt, ludzie piszą czasem prawdę czasem nie, koloryzuja albo wyolbrzymiają ( na złość bo im sprzedawca nie opuścił jeszcze paru tys)), ale jak ktoś to czyta to wszystko bierze na powagę... Ja sam trafiłem na to forum po telefonie jakiegoś zainteresowanego moją m5 z zapytaniem- ,,Czy biorąc pod uwagę ,,fakt'' iż auto nie nadaje się do jazdy, opuszczę mu cene do25tys i on przyjedzie specjalnie z LAWETĄ , aż z Wrocławia , więc napewno by ją kupił !!! '' to mi telefon z ręki wypadł...

Ja jestem i będe tu pierwszym obrońcą wszystkich M i bardzo często brałem głos w dziale ,,sprzedam'' stając w obronie i tych dobrych i tych złych ( często za to jestem krytykowany) . Dla mnie każde M jest coś warte nawet te najgorsze!!!!
Nie można pisać tylko o mankametach danego auta , ale o dobrych stronach też i to powinien być obowiązek osoby która chce auto opisać!!!