Filmy i zdjecia z BMW M
Re: Filmy i zdjecia z BMW M
Jesli juz sie tak o tej GT rozpisalismy to wstawiam cos na temat jest i spoiler i sa GTx3 w UK na zlocie dwa lata temu.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Coś pięknego.
Nie wiem czy lepsza na pomarańczach czy ta z żółtymi halogenami

Ja chcę takie halogeny!!!! Może ktoś widział gdzieś takie?? Na pw, żeby nie zaśmiecać.Idzik pisze:Coś pięknego.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Ta z żółtymi halogenami ma dodatki ACS-a ale wszystkie trzy robily ogromne wrazenie. Szczegulnie stan w jakim byly. Nie chce tutaj robic OT ale mam kilkaset fot z jeszcze wiekrzymi rarytasami niz te GT wiec kto chetny to zapodam nowego temata lub podesle foty na rzyczenie. Od M1 i Z1 do Z8 Alpiny oraz 850 csi itd.Idzik pisze:Coś pięknego.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Priusa?
To juz lepiej w Disla zainwestowac
Cos ala ibiza 2001 rocznik 110 km, 6 litrow Ci wezmie w miescie a jest mniej spotykana od golfow 4 do tego calkiem dobre osiagi seryjnie ok 9 sekund do 100 km/h a czipowaniem mozesz spokojnie 135 km osiagnac. Autko super do latania na codzien i za calkiem znosne pieniadze.
Sam kupilem nie dawno e36 328 ale do codzienniej jazdy z moimi przelotami 100-150 km dziennie po miescie sie srednio nadaje
Wiec poszla na sprzedaz a teraz zagosci Mka i wlasnie taka ibizka!

Sam kupilem nie dawno e36 328 ale do codzienniej jazdy z moimi przelotami 100-150 km dziennie po miescie sie srednio nadaje

PLIZZZZZZ!! Przestańcie robić OT w ciekawych tematach, Dino, zakładaj nowy bo niejeden z nas chętnie poogląda takie rodzyny. Pablo... weź ten idiotyczny podpis wstaw na forum np mojatoyotajestfantastyczna.pl zaczepiasz i sie chłopy łapią na dyskusje o ibizach 

No Fear - No Fun!
Kumpel taką ibizka łoiii nowe m5 niebieskie nasze Koszalinskie 

sorry za Ot
No ale o co chodzi? Że niby ibiza z 2001 jest zła??SyTy pisze:PLIZZZZZZ!! Przestańcie robić OT w ciekawych tematach, Dino, zakładaj nowy bo niejeden z nas chętnie poogląda takie rodzyny. Pablo... weź ten idiotyczny podpis wstaw na forum np mojatoyotajestfantastyczna.pl zaczepiasz i sie chłopy łapią na dyskusje o ibizach

Ale żeby na temat było to te e36stki piekne są, normalnie serio myśle żeby taka kupić.
17.01.11
Fajnie to wygląda. 3 razy B12 5.0, 2 razy B12 5.7...
To jest strona tego gościa http://www.alpina-maus.de/
To jest strona tego gościa http://www.alpina-maus.de/
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 11:50 przez Marcin_Os, łącznie zmieniany 1 raz.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
-
Jasny gwint~!!
Gość ma totalnego hopla na punkcie ALPINY i istny majątek w garażu.... poczeka jeszcze kilka lat i fortune
Gość ma totalnego hopla na punkcie ALPINY i istny majątek w garażu.... poczeka jeszcze kilka lat i fortune