Opinie na temat forum....
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: Opinie na temat forum....
Generalnie masakra. Mam to samo co Os i Koki, a oprócz tego dzisiaj z 5 postów napisa?em i zapisywa?y si?, ale ci?gle gdzie? si? potem gubi?y...
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
masakra, pisze ju? tego posta 5 raz.
mam to samo pisalem wczoraj posta w dziale sprzedam i go nie ma i do tego problemy z logowaniem
Pora?ka!! To samo co wy?ej i nie wspomn? o gin?cych postach.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
To juz poprawione. Jeszcze polskie czcionki.Koki pisze:Mi dzisiaj pokazuje znak ' ? " zamiast polskich znaków i podczas kilku prób logowania wyskoczy? taki oto komunikat
' You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file "
Przepraszam wszystkich za problemy. Teraz juz wiem ze na czas przeprowadzki powinienem zablokowac forum. Niestety wszystko z wczoraj przepadlo.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Jako? nie ma ró?nicy...
Jako? nie ma ró?nicy...
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN '
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 22016, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('jako?', 'nie', 'ró?nicy...')
Line : 265
File : functions_search.php
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 22016, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('jako?', 'nie', 'ró?nicy...')
non stop
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 22023, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('buni', 'jest', 'jeszcze', 'jeden', 'ochotnik', 'tarcz', 'bartus', 'dopisz', 'si?', '?mia?o', '?eby', 'wszystko', 'jasne', 'by?o.')
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 22023, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('buni', 'jest', 'jeszcze', 'jeden', 'ochotnik', 'tarcz', 'bartus', 'dopisz', 'si?', '?mia?o', '?eby', 'wszystko', 'jasne', 'by?o.')
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Chyba przez weekend bedziemy musieli przemeczyc sie bez polskich znakow.
Wszystkie pwyzsze bledy wlasnie tego dotycza.
Wszystkie pwyzsze bledy wlasnie tego dotycza.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
A to, ze ostatnio dopisany post w danym podforum na stronie glownej nie jest wyswietlany jako ostatnio napisany??
Ostatnio zmieniony pt kwie 03, 2009 23:07 przez Bombel, łącznie zmieniany 1 raz.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Nie wiem czy inni tak mają, ale mam coś z czasem na forum...
Wydaje mi sie, ze czas forum jest co najmniej o godzinę do przodu. Także mam problemy z godzinami..