M3 Kraków i okolice
Re: M3 Kraków i okolice
Tak bo powoli szykuję wyjazd w góry z kilkoma ciekawymi autami 

Kto chce dzisiaj pozapier... troche po malopolsce lapka w gore, w koncu jest swieto nie. 

Tomak, szkoda, że wcześniej się nie zgadaliśmy bo nie miałem kompana do jazdy 

No "M", no fun
Panowie czwartek ? 

Ja tak jak Ci pisałem , chętnie 

Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
Maniekkk i ja oraz kilka osób z innego forum BMW będziemy pod zadaszonym parkingiem Cinema-City przy zakopiance. Gdyby ktoś mimo pogody reflektował na spotkanie w sympatycznym gronie to zapraszamy 

Może uda mi się zaglądnąć, ale mam teraz remont i ciężko z czasem. Nie miałem nawet kiedy założyć nowych kół do M3 

No "M", no fun
bez nowych kół nawet się nie pokazuj
Pogoda się poprawia i rodzi nadzieję, że pozwoli spotkać się pod gołym niebem a może nawet rozpieści nas do tego stopnia, że ulice wyschną w stopniu wystarczającym do szaleństw ; )

I jak było Panowie?? Ja dopiero teraz skończyłem prace remontowe
ale może w przyszłym tygodniu uda się znów spotkać 

No "M", no fun
Było hmmm...zimno
frekwencja bez szału, eMki były dwie - estoril blau i topas blau
+ trochę innych niemniej ciekawych aut. W drodze do domu nadłożyłem trochę drogi i przejechałem przez Bora, tam z wyjątkiem bugeye udającego STI nie było nikogo. Na ulicach również pusto. Kilka dni deszczu skutecznie odstraszyły ludzi. Mam nadzieję, że za tydzień będzie więcej eMek i więcej osób z forum i coś polatamy.

świetne trasy ale niestety żeby w pełni wykorzystać możliwości jakie dają i czerpać maksymalną frajdę to trzeba kilka razy je przejechać a dopiero potem bawić się w czasówki. Kubalonka jest niesamowita, Salmopol również. Miejscami drogi są bardzo słabe i pełne drobnych kamyczków ale większość winkli z których można ułożyć jakąś sensowną traskę jest idealnie równa. Wróciliśmy ok. 4 rano, w sumie około 300km, po 100 w obie strony + 100 na zabawę tam. Co ciekawe skasowałem śr. spalanie po tankowaniu w Krakowie i średnia z całych 300km wyszła mi dokładnie 12l/100km(na komputerze), m3 cudowne auto
aaaa no i żałuj, że nie pojechałeś!!!!!!

aaaa no i żałuj, że nie pojechałeś!!!!!!
hehe żałuję żałuję...A co do spalania m3 e46 to naprawdę potrafi zaskoczyć i gdybym nie widział to chyba bym nie uwierzył. Wogóle jest to super samochód i ciężko będzie mi się z nim rozstać...ale może tylko na 1-2 lat i potem może uda się odkupić 

No "M", no fun