tapicerstwo samochodowe
tapicerstwo samochodowe
hejo
Czy ktoś z Was robił i może polecić kogoś na śląsku w takim temacie. Kogoś sumiennego, terminowego, potrafiącego wykonywać swój fach z dobrej jakości skór. Chodzi o obszycie środka w M5.
Czy ktoś z Was robił i może polecić kogoś na śląsku w takim temacie. Kogoś sumiennego, terminowego, potrafiącego wykonywać swój fach z dobrej jakości skór. Chodzi o obszycie środka w M5.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Re: tapicerstwo samochodowe
Nic u niego nie robiłem, ale ma dobre opinie.
http://tapicerstwobialas.pl/?page_id=13" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tapicerstwobialas.pl/?page_id=13" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja mogę potwierdzićVenom pisze:Nic u niego nie robiłem, ale ma dobre opinie.

Moge polecic Torun. Ceny sa ultra dobre patrzac na jakosc wykonania.
Dzięki za info, już jestem umówionyCamil pisze:Moge polecic Torun. Ceny sa ultra dobre patrzac na jakosc wykonania.

Kup doskonały castrol magnatec 10w40 motochemia.pl
Pewnie już działasz, ale jakby ktoś szukał jeszcze dobrego tapicera, to polecam jednego z Ustronia. Fantastycznie obszył mi serducho i porobił przy dachu, a było trochę do roboty;) Info na priv
http://www.legierski.auto.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
a Ty podaj miejsce i termin bo chcę Twoje MPiątki obejrzeć:)
a Ty podaj miejsce i termin bo chcę Twoje MPiątki obejrzeć:)
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Dzięki, obejrzę jego prace i może się skontaktuję, bo mam jedno wnętrze do zrobienia i nie bardzo wiem komu to oddać.
Ja stacjonuję obecnie (dokładnie za kilka dni wyjeżdżam) za granicą. Auta pozamykane w garażach, tylko kustosz ma klucze
hehe
Także niestety.
Ja stacjonuję obecnie (dokładnie za kilka dni wyjeżdżam) za granicą. Auta pozamykane w garażach, tylko kustosz ma klucze

Także niestety.
To daj znać jak wrócisz:)
We łbie zaczyna mi kiełkować myśl o nabyciu e34 M5 i chciałbym wcześniej taką (zadbaną) dokładnie obejrzeć.
We łbie zaczyna mi kiełkować myśl o nabyciu e34 M5 i chciałbym wcześniej taką (zadbaną) dokładnie obejrzeć.
I co? Wybrał ktoś się do jakiegoś tapicera? Możecie napisać co i jak?
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
jeżeli jest to możliwe to interesują mnie konkretne ceny za robotę więc jak ktoś już działał to niech się podzieli co i jak, będzie wiadomo ile kasy szykować
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
a po co obszywac??? nie lepiej kupic ladny komplet oryginalny? zdarzaja sie czasem.pauldv8 pisze:hejo
Jeszcze nie widzialem ladnie obszytego wnetrza, ktore by wygladaloby jak oryginal ( nawet u tych co placili ponad 10tys zl )
"Czarna" skora zawsze bardziej przypomina szara badz grafitowa i jest taka jakas matowa- oryginalna skora bmw taka nie jest. Bedzie brzydko i wydasz kupe pieniedzy. Nikt Ci nie dobierze takiej skory, jak oryginalna z tamtych czasow.
Gdybym kupil M5 z obszywanym wnetrzem , zaraz bym to wnetrze wystawil na allegro i szukalbym oryginalnego w ladnym stanie, albo wogole bym nie bral takiego auta pod uwage, no chyba ze by byl odpowiednio tani.
Przemysl to.
Pozdro